Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Jornada de cloenda del Club de Mentors de la Facultat d’Economia

  • 28 de juny de 2021
club mentores

El dijous 17 de juny es va celebrar la jornada de clausura del Club de Mentors en modalitat en línia, comptant amb la participació de mentors, directors de màsters, estudiants i membres del consell consultiu del club.

L'acte va començar amb les paraules de benvinguda del Degà de la Facultat d´Economia, Francisco Muñoz, que van donar pas a la intervenció del President dels cursos 2016-2017, 2017-2018, 2018-2019, mentor i vocal del consell consultiu, Paco Duato.

A continuació, Marisa Quintanilla, la Directora Acadèmica del club, va reiterar els agraïments als mentors i estudiants per tot l'esforç que han realitzat durant l'any. Durant la seua intervenció es va recalcar la trajectòria que ha tingut el Club de Mentors en els últims anys, on es compta amb més de 100 mentors, la participació de més de 290 estudiants dels 8 diferents màsters que formen part del Club (Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Direcció d'Empreses - MBA, Màster en Economia, Màster en Estratègia d’Empresa, Màster en Finances Corporatives, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Gestió de Negocis Internacionalsc-iMBA, Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials) i es va fer presentació dels esdeveniments i seminaris que van ser realitzats l'any amb el suport de grans professionals com ho són Fernando Seco, Director Creatiu Executiu SG Branding Lovers, María José Torres, cap del Servei de UVOcupació i Luisa Bravo, Executive Coach i mentora del Club.

Posteriorment, María Iborra¸ Secretària del Club de Mentors va comentar els resultats més rellevants que es van obtindre a partir de l'enquesta de satisfacció als estudiants. El 91% dels estudiants van valorar com encertada la decisió de participar en el Club, on la majoria va considerar molt important l'oportunitat d'ampliar la seua xarxa de contactes i aclarir els objectius de la seua carrera professional al costat de la millora de les soft skills.

Belén Delgado, estudiant del Màster en Direcció d'Empreses (MBA), va compartir la seua experiència, i va afegir que “l'experiència va ser enriquidora i útil el poder estar en contacte amb professionals". A més, també és membre de l'equip guanyador del Joc d'Empreses el qual és patrocinat per WintoWin Partner, BizMasters, on va afegir que és una iniciativa entretinguda i profitosa. Javier Ferrer, mentor del Màster en Planificació i Gestió de Processos empresarials va intervindre i va resumir l'experiència que ha tingut com a mentor en els últims anys: “el principal èxit ratifica en les ganes d'entendre el món de l'empresa”. Va afegir que el programa és un nou canal que permet ser més accessibles al món professional.

Finalment, el Degà de la FdE, Francisco Muñoz, va clausurar l'acte agraint als patrocinadors, membres del Consell Consultiu, i als mentors per formar part d'aquesta iniciativa, i va afegir “ha sigut un any complicat i complex però els resultats mostren la gran implicació que hem tingut tots”.