University of Valencia logo Logo UV Office of the principal Logo del portal

Acte de commemoració de les noces d’or de la promoció (1969-2019) de la Llicenciatura de Dret

  • Office of the Principal
  • December 13rd, 2019
Image de la noticia

El saló d’actes de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació (antiga seu de la Facultat de Dret) ha acollit hui divendres 13 de desembre l’acte de commemoració de les noces d’or de la promoció 1969-2019 de la Llicenciatura de Dret.

La rectora de la Universitat de València, M. Vicenta Mestre, ha donat la benvinguda a la celebració de les noces d’or de la promoció (1969-2019) de la Llicenciatura de Dret. L'acte que ha comptat amb la participació de la secretaria general de la Universitat, M. Elena Olmos; la degana de la Facultat de Filosofia i CC de l’Educació, Rosa M. Bo; el degà de Dret, Javier Palao; el primer delegat de la promoció 1969-2019 de la Llicenciatura de Dret i ex President de la Sala del Social del Tribunal Superior de Justícia de la CV, Francisco Pérez; el segon delegat de la promoció, ex diputat al Congrés, ex conseller de la Generalitat i ex Secretari General del PSPV, Ciprià Císcar; i el catedràtic emèrit de Dret Mercantil, Francisco Vicent.  

La promoció 1964-1969 de la Llicenciatura de Dret compta amb destacats components com diputats de les Corts Generals (Ciprià Císcar), senadors (Alfonso Arenas, Manuel Martínez), membres del Tribunal Suprem (José Ramón Soriano i Francisco Monterde), del Tribunal Superior de Justícia de la CV (Francisco Pérez i José Bellmont), de l’Audiència Provincial de Balears (Eduardo Calderón), de la carrera fiscal (Pedro Poyatos i Juan Salom), catedràtics (José Ignacio García, Juan Bautista Martín, José María Souviron i Antonio Viñas), notaris (Luis Bolás, Juan Carlos Caballería, José Fito, Joaquín Olcina i José Luís Pavia), registrador de la propietat (Andres Colorado), inspectors de treball (Rafael Hernández, Alfredo Ortolá, Vicente Sampedro i Fernando Selva), professors de la Universitat de València (Juan Antonio Ariño i Juan Pedro Zamora), funcionaris de l’Administració de l’Estat (José Miguel Cervera, Fernando Escrivá i Vicente Torres), secretari de l’Administració de la Justícia (Francisco Javier Rubio), funcionaris de l’Administració Local (José Cataluña, Tomás Conesa, Emilio Domínguez i Guillermo de Prada), així com advocats i empresaris.

Images: