University of Valencia logo Logo del portal

 • Provetes
 • 16/06/14

  The University of Valencia and Alzira’s city council announce the 20th European Scientific Dissemination Award Estudi General» («General Study») in collaboration with Edicions Bromera

  with the aim of encouraging the creation and dissemination of works that, in an understandable language, make available to the general public and specifically to pre-university students the scientific and technological progresses, and also the dissemination of interesting aspects of the different knowledge areas.

  [Read more]

 • Salvador y Macip

  11/11/13

  XIX Premi Europeu de Divulgació Científica

  La Universitat de València i l'Ajuntament d'Alzira convoquen el XIX Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General» en col·laboració amb Edicions Bromera i amb el suport de Bancaixa, amb la finalitat d'estimular la creació i la difusió d'obres que, amb un llenguatge entenedor,posen a l'abast del públic general, i dels estudiants preuniversitaris en particular, els avanços científics i tecnològics i també la divulgació d'aspectes interessants de les diverses branques del saber.

  [Read more]

 • Gens i genealogies

  09/12/12

  XVIII Premi Europeu de Divulgació Científica

  Genes y genealogías. Sobre nuestra herencia cultural y biológica. Guanya el XVIIIè Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General

  [Read more]

 • Biotecnología en el menú

  11/11/11

  XVII Premi Europeu de Divulgació Científica 2011

  La Universitat de València i l'Ajuntament d'Alzira convoquen el XVII Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General» en col·laboració amb Edicions Bromera i amb el suport de Bancaixa, amb la finalitat d'estimular la creació i la difusió d'obres que, amb un llenguatge entenedor,posen a l'abast del públic general, i dels estudiants preuniversitaris en particular, els avanços científics i tecnològics i també la divulgació d'aspectes interessants de les diverses branques del saber.

  [Read more]

 • L'enigma de la llibertat

  13/11/10

  XVI Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General»

  La Universitat de València i l'Ajuntament d'Alzira convoquen el XVII Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General» en col·laboració amb Edicions Bromera i amb el suport de Bancaixa,amb la finalitat d'estimular la creació i la difusió d'obres que,amb un llenguatge entenedor, posen a l'abast del públic general, i dels estudiants preuniversitaris en particular, els avanços científics i tecnològics i també la divulgació d'aspectes interessants de les diverses branques del saber.

  [Read more]

 • Biblioteca

  31/12/09

  XV Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General»

  La Universitat de València i l'Ajuntament d'Alzira convoquen el Quinzè Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General» en col·laboració amb Edicions Bromera i amb el suport de Bancaixa,amb la finalitat d'estimular la creació i la difusió d'obres que,amb un llenguatge entenedor,posen a l'abast del públic general, i dels estudiants preuniversitaris en particular, els avanços científics i tecnològics i també la divulgació d'aspectes interessants de les diverses branques del saber.

  [Read more]

 • Prestatgeria de la biblioteca de Tarongers

  31/12/08

  XIV Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General»

  Amb la finalitat d'estimular la creació i la difusió d'obres que, amb un llenguatge entenedor, posen a l'abast del públic general, i dels estudiants preuniversitaris en particular, els avanços científics i tecnològics i també la divulgació d'aspectes interessants de les diverses branques del saber, la Universitat de València i l'Ajuntament d'Alzira convoquen el Catorzè Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General» en col·laboració amb Edicions Bromera i amb el suport de Bancaixa.

  [Read more]

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy