Logo de la Universitat de València Logo Vicerectorat d'Investigació, Vicerectorat d'Innovació i Transferència Logo del portal

II edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  • 11 de setembre de 2018

Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

La Universitat de València llança la II edició del Programa e2, orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional.

El Programa e2 consisteix en la creació d'equips multidisciplinaris d'estudiants de diferents àrees de coneixement. Cada equip haurà de seleccionar una idea de negoci i treballar sobre ella de forma autònoma sota la tutela d'un estudiant – tutor (ja seleccionat) i d'un empresari – mentor.

Aquest programa començarà al setembre i finalitzarà al desembre de 2018. Al llarg d'aquests mesos, els participants rebran diverses píndoles formatives relacionades amb la creació d'una empresa (definició del model de negoci, validació del mateix, nocions bàsiques sobre el pla de màrqueting i el pla econòmic – financer i finalment com realitzar un bon Pitch davant inversors).

El programa e2 a València és una iniciativa dissenyada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb suport de Banco Santander, a través de Santander Universitats, i impulsada per la Generalitat Valenciana i per les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana. En la Universitat de València e2 es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

¿Què ofereix el Programa e2?

  • Fins a 30 hores de formació gratuïta en temes relacionats amb el lideratge, la gestió d'equips, el desenvolupament de models de negoci, la creativitat i les habilitats comunicatives i de negociació.
  • Assessorament i tutorització per part d'experts i empresaris, així com eines útils perquè cada equip desenvolupe la seua idea de negoci.
  • Accés a experts de gran nivell en innovació, desenvolupament de models de negoci, gestió d'equips o màrqueting.
  • L'oportunitat de viure una experiència única i de desenvolupar competències i habilitats transversals que afavorisquen l'empleabilidad  dels participants i la seua connexió amb l'entorn empresarial.
  • Interacció amb estudiants de diferents titulacions.

Sol·licituds i termini de presentació:

En aquesta segona fase d'e2 es seleccionaran emprenedors de diferents carreres amb una idea de negoci innovadora. L'objectiu és formar fins a un total de 5 grups multidisciplinaris d'estudiants que, amb l’ajuda d’un estudiant – tutor i un empresari – mentor, desenvoluparan una idea de negoci.

La recepció de candidatures romandrà oberta fins al 21 de setembre i està dirigida a estudiants de qualsevol àmbit de coneixement de la Universitat de València amb una idea de negoci emprenedora.

Els estudiants interessats hauran de presentar la seua candidatura a través del formulari disponible en http://www.e2.cise.es/

Més informació:

Tel.: 963983447

Correu electrònic: otri@uv.es

Servei d'Investigació i Innovació - Secció d'Innovació: Valorització i Emprenedoria 

Universitat de València

Llista d'enllaços:

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies