Lista de novedades

Últimas 10 novedades

 • més informació

  30/10/17

  REENQUADRAMENT DE LA CARRERA PROFESSIONAL: SETEMBRE 2017

  S'ha publicat resolució del Rectorat per la qual s'inicia el procediment d'adaptació al nou sistema de carrera profesional horitzontal, segons estableix el Decret 93/2017 del Consell.

 • més informació

  14/09/17

  Ampliació de borsa de treball de técnic/a superior de gestió administrativa

  S'ha remés al Servei Valencià d'ocupació i formació (SERVEF), oferta pública per l'ampliació d'una borsa de treball de tècnic/a superior de gestió administrativa.

 • 28/07/17

  Oferta pública per a l'any 2017

  S'ha publicat l'oferta pública de col·locació per a l'any 2017. Es troba a l'apartat d'ofertes d'ocupació pública.

 • 27/07/17

  Calendari orientatiu de convocatòries de proves selectives i correcció d'errades al calendari

  Aquest calendari corresponent a l'oferta públicia de 2015 i 2016 i la seva correcció d'errades, es troba publicat a l'apartat de Ofertes d'ocupació pública a la pestaña de calendari orientatiu de convocatòries.

 • 12/07/17

  Ampliació de borses de treball de diverses escales d'informàtica

  S'ha remés al Servei Valencià d'ocupació i formació (SERVEF), ofertes públiques de diverses escales d'informàtiica: - ampliació de borsa de treball de l'escala tècnica bàsica d'informàtica, - ampliació de borsa de treball de l' escala tècnica mitjana d'informàtica i - ampliació de borsa de treball de l'escala tècnica superior d'informàtica.

 • més informació

  21/06/17

  INFORMACIÓ DE LA CARRERA PROFESIONAL

  S'ha publicat informació actualitzada respecte a la resolució de la carrera profesional

 • més informació

  16/06/17

  Ampliació de borses de treball de l'escala tècnica mitjana d'assessorament lingüístic i escala tècnica superior d'assessorament lingüístic

  S'ha remés al Servei Valencià d'ocupació i formació (SERVEF), oferta pública per a l'ampliació de borses de treball de: l'escala tècnica mitjana d'assessorament lingüístic l'escala tècnica superior d'assessorament lingüístic

 • Personas trabajando

  30/05/17

  Actualización bolsas de trabajo de la Universitat de València

 • 04/04/17

  Proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, escala tècnica superior d'investigació - perfil Microscopia

  Amd data d'avui es publica al BOE la convocatòria de proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, escala tècnica superior d'investigació, perfil Mircroscopia, pel torn lliure. El termini de presentació de sol·licituds començarà el dia 5 d'abril de 2017 i serà de 20 dies hàbils.

 • més informació

  28/03/17

  Ampliació borsa de treball d'Oficial de Laboratori, perfil C2 (Químic Sanitari)

  S'ha remés al Servei Valencià d'ocupació i formació (SERVEF), oferta pública per l'ampliació d'una borsa de treball d'Oficial de Laboratori, perfil C2 (Químic Sanitari).

Para más novedades, utiliza el buscador

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies