Llista de novetats

Últimes 10 novetats

 • Persones treballant

  17/11/17

  Actualització borses de treball

  Actualització borsa: Escala Administrativa

 • més informació

  30/10/17

  REENQUADRAMENT DE LA CARRERA PROFESSIONAL: SETEMBRE 2017

  S'ha publicat resolució del Rectorat per la qual s'inicia el procediment d'adaptació al nou sistema de carrera profesional horitzontal, segons estableix el Decret 93/2017 del Consell.

 • més informació

  14/09/17

  Ampliació de borsa de treball de técnic/a superior de gestió administrativa

  S'ha remés al Servei Valencià d'ocupació i formació (SERVEF), oferta pública per l'ampliació d'una borsa de treball de tècnic/a superior de gestió administrativa.

 • 28/07/17

  Oferta pública per a l'any 2017

  S'ha publicat l'oferta pública de col·locació per a l'any 2017. Es troba a l'apartat d'ofertes d'ocupació pública.

 • 27/07/17

  Calendari orientatiu de convocatòries de proves selectives i correcció d'errades al calendari

  Aquest calendari corresponent a l'oferta públicia de 2015 i 2016 i la seva correcció d'errades, es troba publicat a l'apartat de Ofertes d'ocupació pública a la pestaña de calendari orientatiu de convocatòries.

 • 12/07/17

  Ampliació de borses de treball de diverses escales d'informàtica

  S'ha remés al Servei Valencià d'ocupació i formació (SERVEF), ofertes públiques de diverses escales d'informàtiica: - ampliació de borsa de treball de l'escala tècnica bàsica d'informàtica, - ampliació de borsa de treball de l' escala tècnica mitjana d'informàtica i - ampliació de borsa de treball de l'escala tècnica superior d'informàtica.

 • més informació

  21/06/17

  INFORMACIÓ DE LA CARRERA PROFESIONAL

  S'ha publicat informació actualitzada respecte a la resolució de la carrera profesional

 • més informació

  16/06/17

  Ampliació de borses de treball de l'escala tècnica mitjana d'assessorament lingüístic i escala tècnica superior d'assessorament lingüístic

  S'ha remés al Servei Valencià d'ocupació i formació (SERVEF), oferta pública per a l'ampliació de borses de treball de: l'escala tècnica mitjana d'assessorament lingüístic l'escala tècnica superior d'assessorament lingüístic

 • Carrera Professional

  29/05/17

  Carrera Professional - Convocatòria

  Publicada la Resolució de 29 de maig de 2017 per la qual s'inicia el procediment de sol·licitud d'incorporació al sistema de Carrera Professional Horitzontal. El procés romandrà obert deu dies hàbils, des del 30 de maig fins al 12 de juny de 2017, tots dos inclosos.

 • 04/04/17

  Proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, escala tècnica superior d'investigació - perfil Microscopia

  Amd data d'avui es publica al BOE la convocatòria de proves selectives d'accés al grup A, subgrup A1, escala tècnica superior d'investigació, perfil Mircroscopia, pel torn lliure. El termini de presentació de sol·licituds començarà el dia 5 d'abril de 2017 i serà de 20 dies hàbils.

Per a més novetats, utilitza el cercador

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies