University of Valencia logo Logo Technical Unit Logo del portal

La comunitat universitària decidirà el projecte d'enjardinament del Campus de Tarongers

  • March 2nd, 2022
Image de la noticia

Una consulta pública a la comunitat universitària del campus dels Tarongers de la UV decidirà la idea guanyadora del concurs d'enjardinament del campus. 

La conculta es farà en la web de la Universitat de València sobre les cinc propostes finalistes seleccionades pel jurat tècnic entre totes les presentades al concurs. Des de la data de publicació de les propostes i durant un mes, tota la comunitat universitària del campus dels Tarongers (estudiants, PDI i PAS) podrà votar a través dels mitjans telemàtics que la Universitat dispose a aquest efecte.

Simultàniament, s’exposaran de manera itinerant als edificis departamentals dels quatre centres del campus els dos panells en suport rígid exigits en les bases del concurs de cadascuna d’aquestes cinc propostes, amb els plànols, el pla director amb grafismes i tècniques de representació lliures, les infografies i la memòria justificativa de la proposta.

Es podrà votar una única vegada i per una sola proposta sobre la base de criteris de qualitat urbana, interès ambiental i paisatgístic, originalitat i sostenibilitat, segons el que estableix la base 7 d’aquesta convocatòria. Finalitzat el període d’exposició pública, es procedirà al recompte de vots i el trasllat del resultat al jurat tècnic.

El primer i el segon premis s’atorgaran a les propostes que hagen rebut més suport de la comunitat universitària. El primer premi resultarà de la major valoració tècnica del jurat entre les dues propostes més votades per la comunitat universitària. Les mencions s’atorgaran a la resta de propostes finalistes.

La decisió del jurat ha d’indicar, pel seu lema, quina és la proposta guanyadora i aquelles a les quals correspon la resta de premis.

Una vegada emesa la decisió, es procedirà a l’obertura dels sobres de documentació administrativa presentats al concurs.

El termini per a emetre la decisió del jurat serà de 15 dies des del termini d’acabament de la votació de la comunitat universitària.