El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial té la funció de desenvolupar la governança com a base d'una modalitat en la presa de decisions de la institució universitària (informació, participació, col·laboració i consens), i el foment de la presència de la Universitat de València en la seua àrea d'influència com a mitjà de connexió amb les institucions i la societat locals i de la seua visualització.

Projecció territorial

Pretén la visualització i implicació de la Universitat de València en la seua àrea d'influència immediata a través de l'impuls de la transferència efectiva de les activitats universitàries, en particular les que es relacionen amb formació, investigació i transferència de coneixement a la societat valenciana i a les entitats locals que la representen. Especialment es treballa amb ajuntaments (266 en la província de València), mancomunitats (més de 70 agrupacions) i diferents associacions representatives tant municipals, comarcals com supracomarcals, de caràcter cultural, social, empresarial, etc.

Les estratègies que s'estan impulsant persegueixen: la formació dirigida a la ciutadania i, en particular, a col·lectius específics (joves, majors, empresaris, treballadors, estudiants, polítics locals, etc.); la investigació aplicada, desenvolupada pels investigadors universitaris; i la visualització de la Universitat mitjançant la transferència del coneixement de la mateixa en la societat.

Participació institucional

Es centra en el disseny d'accions destinades a impulsar la participació de les comunitats de personal docent i investigador (PDI) i de personal d'administració i serveis (PAS). En l'actualitat, treballen a la Universitat un col·lectiu que supera les 6.000 persones.

Entre les estratègies dirigides a fomentar la participació institucional hi ha entre d'altres: reunions mensuals entre el rector, i els degans i deganes de facultats i els directors i directores de departaments; reunions semestrals entre el rector, i els directors i directores de departaments i instituts universitaris; trobades amb col·lectius del personal d'administració i serveis; i reunions amb col·lectius determinats (professorat emèrit, etc.)

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies