Logo UVDegree in PedagogyFaculty of Philosophy and Educational Sciences Logo del portal

Aules Informàtiques

La Facultat compta amb 3 aules informàtiques amb un total de 72 llocs, situades en la primera planta. Les aules 1 i 2 estan dedicades a la docència, l'aula 3 és de lliure accés per als alumnes del Centre, compta amb 20 llocs i 1 impressora làser. Qualsevol alumne del Centre pot accedir de dilluns a divendres de 9h a 21h ininterrompudament, per mitjà d'una targeta que s'arreplega en consergeria i assigna un ordinador concret durant un temps especificat, per a arreplegar la targeta, cal entregar el carnet d'estudiant.

Sala d'Estudi

La Facultat compta amb una Sala d'Estudi amb 100 llocs, l'accés és lliure per als estudiants del Centre. L'horari és de dilluns a divendres de 8 a 21 hores i els dissabtes de 9 a 13'30 hores.

Cafeteria

La Facultat actualment no compta amb una cafeteria. Compartim la de la veïna Facultat de Geografia i Història .

Reprografia

La Facultat disposa d'un servici de reprografia, està situat en la planta baixa.

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy