Logo UVDegree in PhysicsFaculty of Physics Logo del portal

XV FIRA-CONCURS EXPERIMENTA 2020

Els grups participants realitzen un projecte experimental STEM i l’exposen en una fira oberta al públic al Museu de les Ciències, on l’expliquen i posen en relleu els principis físics treballats. Poden guanyar mencions i premis, un dels quals l’atorga el públic.

Aquesta activitat, declarada d’interès social per l’oficina de mecenatge de la Generalitat Valenciana a efectes de patrocini, forma part del conjunt d’iniciatives Experimenta, destinades a promoure la millora de l'aprenentatge de la física amb especial atenció a l’observació dels fenòmens naturals i l’experimentació

Destinataris: estudiantat d’ESO, de batxillerat i de cicle formatiu (a excepció del cicle superior) en grups de quatre persones màxim i amb la supervisió d’un/a professor/a.

Termini d’inscripció i presentació de propostes: fins al 2 de febrer de 2020.

Data i lloc de realització: la fira, oberta a tot tipus de públic, se celebrarà el matí del 5 d’abril de 2020 al Museu de les Ciències de València. La exposició de projectes premiats en la fira (Experimenta TOP) en Maig de 2020.

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Coordinació: Chantal Ferrer

Col•laboració: Delegació per a la Incorporació a la Universitat (Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüistica i Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa), Centre de Formació i Qualitat, Càtedra de Divulgació de la Ciència, Unitat d'Igualtat,  Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia, Museu de les Ciències Príncipe Felip, Real Societat Espanyola de Física i altres entitats externes.

Contacteexperimenta@uv.es

En la xarxa: www.uv.es/experimenta 

 

TALLER FISICALANDIA PER A XIQUETES I XIQUETS  

En el taller Fisicalandia, els més menuts podran muntar i comprendre demostracions senzilles de física pensades per a ells amb l’ajuda dels nostres monitors i monitores.

Destinataris: xiquetes i xiquets, preferentment de 3 a 8 anys, acompanyats dels seus tutors

Inscripció: no n’hi ha.

Dates de realització: el 5 d’abril de 2020 (matí) en el Museu de les Ciències de València.

Organització: Facultat de Física de la Universitat de València.

Col·laboració: Museu de les Ciències Príncep Felipe i Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología,

Coordinació: Chantal Ferrer

Contacte: experimenta@uv.es

En la xarxa: www.uv.es/experimenta i www.uv.es/fisica (>> “Activitats per a batxillerat”).

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy