University of Valencia logo Logo del portal

 • Alumnat

News list

Last 10 news

 • 02/10/19

  ASVEP (Associació Valenciana d'Estudiants de Podologia)

  Naix ASVEP, la primera associació valenciana d'estudiants de Podologia a nivell nacional.

  [Read more]

 • Indumentària Doctors de la UV

  27/09/19

  Next readings: María Elena García Puig

 • Ser donant no passa de moda

  29/03/19

  Donació de Sang a la Facultat d'Infermeria i Podologia

  Dimecres, 10 d'abril de 09:00 - 14:00 i de 16:00 - 20:30 (Sala de Lectura)

  [Read more]

 • 28/03/19

  SETMANA INTERNACIONAL EN LA FACULTAT D’INFERMERIA I PODOLOGIA

  La Facultat d'Infermeria i Podologia de la Universitat de València celebra la seua setmana internacional del 1-5 d'abril de 2019 i rep la visita de professorat de diferents universitats europees. Durant aquesta setmana s'organitzaran diverses activitats en les quals participaren el/as següents professors/as europees: - Professora Stefanie Rippa de la Universitat de Milan. - Professor Jorge Bonito de la Universitat d'Evora. - Professores Karine Spinnoy i Anja Wildiers de la Universitat d'Amberes. A més, el dia 2 d'abril s'organitzarà un INTERNATIONAL LUNCH en el qual tant professorat internacional com estudiants incoming i outgoing podrán conéixer diferents cultures compartint experiències alhora que un esmorzar internacional en el qual podran portar plats típics de cada país.

  [Read more]

 • Cartell de la Marató de València Trinidad Alfonso

  29/11/18

  La Facultat d'Infermeria i Podologia participarà en el 38é Marató de València

  L' alumnat de la Facultat d'Infermeria i Podologia participarà en la 38é Marató Trinidad Alfonso, que se celebrarà este diumenge dia 2 de desembre en la ciutat de València

 • Conveio Estambul Informe Sombra al GREVIO 2018

  22/11/18

  25N «Día Internacional para la Eliminación de la Violencia contra las Mujeres»: Informe Sombra al GREVIO 2018

  Con motivo de la conmemoración del 25N «Día Internacional para la Eliminación de la Violencia contra las Mujeres», las Comisiones de Igualdad de las Facultades del Campus de Blasco Ibáñez (CICBI), en colaboración con la Unidad de Igualdad el Vicerrectorado de Igualdad, Diversidad y Sostenibilidad, quieren contribuir a la celebración, dando a conocer el «Informe Sombra al GREVIO 2018, a la comunidad universitaria.

  [Read more]

 • 12/11/18

  Diada de la Xarxa Valenciana de Universitats Públiques Saludables: "Dorm bé, viu millor!"

  ‘Dorm bé, viu millor!' és el lema d'enguany de la Diada de les Universitats Valencianes Saludables que es commemora el mes de novembre coincidint amb la constitució de la Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables.

  [Read more]

 • Be donor no fashionable raisin

  12/04/18

  Donation of Blood to the Faculty of Infirmary and Podiatry

  Tuesday, april 17, 09:00 - 14:00 and 16:00 - 20:30 (living room of Reading)

 • Computer screen with the new website

  03/05/15

  New website Undergraduate Degrees portal

  The coordination of the undergraduate degrees has revamped its website to adapt it to the new content management system and improve its interface and accessibility, as has already been done on the corporate website of UV.

 • urna

  11/02/15

  Dean Elections

  In accordance with the foreseen in the article 6.2.1 of the Electoral Regulation General of the Universitat of València, the Dean of the Facultat d'Infermeria i Podologia summons elections to Dean for the next 5 March 2015.

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy