Logo UVDegree in SociologyFaculty of Social Sciences Logo del portal

Dones que sostenen la vida davant del canvi climàtic al Senegal i Mauritània

  • January 23rd, 2024
Image de la noticia

Hall de la Facultat de Ciències Socials

De l'1 al 29 de febrer 2024

de 9 a 20 h. de dilluns a divendres

Dones que sostenen la vida enfront del canvi climàtic és una exposició que forma part  del treball que Aliança per la Solidaritat-Action Aid duu a terme a Àfrica Occidental en l'enfortiment dels drets de les dones,específicament als països del Senegal i Mauritània.

El seu objectiu és donar a conéixer els processos d'enfortiment de les capacitats de les dones en temes de transició ecològica, seguretat alimentària i accés a drets que els faciliten l'accés a la terra i els mitjans de producció.

El nostre agraïment a totes les dones de les cooperatives i horts comunitaris que s'han implicat en els processos formatius que Aliança ha facilitat pel seu compromís personal i col·lectiu.

Aquesta publicació ha sigut realitzada amb el suport de la Generalitat Valenciana en el marc de les ajudes a projectes i programes de cooperació internacional per al desenvolupament, a executar en països i poblacions estructuralment empobrits de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica

Exposició virtual