Logo UVDegree in SociologyFaculty of Social Sciences Logo del portal

Exposició de Pintura En Bucle de l'artista Sara Pagán Ortí, inauguració 1 de març,17:30 h. Sala Manuela Ballester

  • February 23rd, 2022
Image de la noticia

Exposició de l'1 al 30 de març

dilluns a divendres de 10 h. a 20 h.

Sara Pagán Ortí (Torrent, 2002), va realitzar la seua primera exposició al març de 2020, a la casa de la Dóna de Torrent. La temàtica de l'exposició era la dona. Quasi sempre retrata dones en els seus dibuixos perquè així se sent identificada amb la idea que il·lustra.

 

 En Bucle, serà la segona mostra expositiva que realitza, en aquest cas amb motiu dels actes commemoratius que organitza la Facultat de Ciències Socials el mes de març per la Igualtat.

 

Segons comenta Miguel Ángel Herrero (professor d'Història de l'Art de la UPV) en el catàleg de l'exposició, Sara Pagán ens convida a acompanyar-la en una regressió fantàstica del tortuós camí de baixada a imaginaris abismes. Ens presenta a una protagonista esclava de les seues pors i temors, que assumeix el terapèutic deure de relatar-nos com una lletania nocturna, el seu recurrent malson. En cinc escenes succintament, Pagán il·lustra la gradual experiència del seu personatge, una dona esgarriada que ens reporta un periple de caiguda, que culmina en un colp de cara amb la realitat, i del qual se sobreposa, finalment, amb la força de la resiliència.