Logo UVDegree in SociologyFaculty of Social Sciences Logo del portal

Exposició fotogràfica: Sonrisas Multiculturales, inauguració 26 d'octubre 11 h.

  • September 4th, 2023
Image de la noticia

Des de 26 d'octubre al 3 de novembre

Sala Manuela Ballester

9:00 a 20 :00 h.

En el marc de les nostres activitats anuals del projecte Enllaçant Cultures, finançat pel ministeri d'inclusió i migracions i els fons socials de la Unió Europea.

L'exposició fotogràfica “Somriures Multiculturals” que forma part de les activitats de sensibilització. I té com a objectiu: visualitzar i impulsar el respecte a les diferències i fomentar la convivència i les relacions positives a través d'accions de sensibilització a la població resident a Espanya en les quals s'aprofundisca en la diversitat cultural, s'incidisca en la necessitat d'eliminar els estereotips negatius que existeixen sobre la població migrant, encara arrelats en la societat, i es treballe amb ella per a en la prevenció i detecció de les situacions de xenofòbia, el racisme i l'odi cap a les persones migrants de tercers països, com a mitjà de garantir la inclusió real i efectiva de la població migrant en la societat espanyola. L'exposició Somriures Multiculturals és una representació del bagatge cultural de la humanitat que la representa i es visualitza a través de la migració a Espanya.

Està és la primera exposició del fotògraf Alberto Velázquez Galván qui va participar com a voluntari en el Projecte Enllaçant Cultures a través d'activitats sensibilització i visualització de la població immigrant a València.