Logo UVDegree in SociologyFaculty of Social Sciences Logo del portal

Inauguració del projecte artístic de Elena Martí: Naturaleza Contenida-2 de novembre 13:00 h.parcel·la Facultats Ciències Socials i Magisteri

  • October 19th, 2022

La Facultat de Ciències Socials i la Facultat de Magisteri inauguren l'obra de l'artista Elena Martí guanyadora de l'II Certamen d'Eco Escultura

El projecte artístic premiat:

               Naturaleza contenida

de la artista: ELENA MARTÍ MANZANARES

Artista multidisciplinària premiada en diverses ocasions: premi Russafa Cultura Viva 2018 i Premi Francesc Galí de la Diputació de Barcelona 2009. Els seus projectes han sigut seleccionats entre altres pel Consorci de Museus de la G.V, i en el 2020 la seua obra “Out of plau”, sobre la posidònia del mediterrani, va ser adquirida per a formar part de la col·lecció d'Art Contemporani de la Generalitat Valenciana.

L'obra “Naturalesa continguda” fa referència a l'espai reconquerit per la naturalesa, espai limitat per un contendor no natural, creat per l'ésser humà. D'igual manera que ocorre amb els parcs naturals que, encara sent-ho, han de mantindre's controlats per a evitar la deterioració dels ecosistemes que alberguen.

Aquest projecte forma part de l'II Certamen d'Art Urbà d'Eco Escultura convocat per la nostra Facultat.

L'objectiu de l'artista ha sigut realitzar una peça amb fibres naturals, esparraguera seca recollida de la neteja de boscos i camps, folrada amb fibra de lli i filferro recuit procedent de la construcció per a formar els tensors que subjecten la trama per a contribuir a la sostenibilitat amb esperit crític i compromís amb el medi ambient.