Logo UVDegree in Telematics EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

El grau d'Enginyeria Telemàtica en l'ETSE-UV presenta una eixida laboral del 100%

  • June 7th, 2023
 El grau d'Enginyeria Telemàtica en l'ETSE-UV presenta una eixida laboral del 100%

El professor Miguel García Pineda, coordinador del grau d'Enginyeria Telemàtica de l'ETSE-UV, explicava aquest èxit d'inserció laboral en l'entrevista d'À Punt.

Quins graus tenen notes de tall baixes? I més eixides laborals? Aquestes són preguntes molt recurrents entre els estudiants que es va enfrontar a partir d'ahir, dimarts 6 de juny, a les proves d'accés a la universitat, amb el temor que la nota obtinguda no els arribe per a estudiar el que desitjarien.
 

Ara bé, hi ha graus universitaris amb notes de tall baixes que, a més, presenten un porcentatge molt alt d'ocupació laboral. Aquests són el de Gestió del Transport i la Logística o el d'Enginyeria Telemàtica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València.
 

Respecte a aquest últim, que combina estudis de telecomunicacions i informàtica, no és molt conegut, però l'alumnat que l’acaba té el treball pràcticament assegurat, un 100% d’ocupació, segons l’últim estudi d’inserció laboral.

"Tota la gent que sortia titulada tenia treball", assegurava ahir Miguel García Pineda, professor i coordinador del grau d'Enginyeria Telemàtica del l’ETSE-UV, durant l’entrevista que li va fer l’equip d’À Punt.

A més, l'any passat, de les 65 places que s'oferien, es van quedar algunes vacants i la nota de tall per a accedir a aquesta enginyeria va ser de les més baixes de tota l'oferta acadèmica de la Universitat de València.
 

Així mateix, destaquen estudis de nova creació, com el grau ja esmentat en Gestió del Transport i La Logística, amb una alta demanda per part de les empreses. D’altra banda, al ser menys conegut, té notes d'accés més assequibles.

Per a aquells interessats, aquest és l’enllaç per tal d’accedir a la noticia d’À Punt: https://www.apuntmedia.es/noticies/societat/enginyeria-telematica-gestio-transport-graus-nota-d-acces-baixa-eixida-laboral-assegurada_1_1621223.html