Logo UVDegree in Telematics EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

«III Edició Premis Enginy de les Telecomunicacions» » celebrada en l’ETSE-UV

  • December 11st, 2023
Image de la noticia

Divendres passat, 1 de desembre, es va celebrar la gala de lliurament de la « III Edició Premis Enginy de les Telecomunicacions », en el Saló de Graus Joan Pelechano de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV), atorgats pel Col·legi Oficial i Associació Valenciana de Graduats i Enginyers Tècnics de Telecomunicació (COGITCV/AGITCV). En esta edició la graduada Carmen María Bonastre Pardo, va ser guardonada en l'especialitat en Telemàtica.

José Rafael Magdalena, Director de l’ETSE-UV, va obrir la gala, remarcant el valor d'iniciatives com estes, per resultar un al·licient més per al desenvolupament de l'estudiantat, en posar en valor el treball i la dedicació en l'últim tram de la seua carrera.

Estos guardons, el propòsit dels quals és servir d'impuls i motivació a futurs talents, s'han convertit en la motivació que necessiten en la seua formació. També els brindaran una perspectiva de superació de cara al seu futur laboral, a més de mostrar el potencial del futur professional en el nostre sector.

Els premis van ser per a:

  •  Premi menció específica Sistemes de Telecomunicació: Victoria Carramolino Olivares
  • Premi menció específica Telemàtica: Carmen María Bonastre Pardo (Graduada de l’ETSE-UV)
  •  Premi menció específica Sistemes Electrònics: Javier Presmanes Cardama
  • Premi menció específica So i Imatge: Claudia Selfa Bou

 

Després del lliurament de premis, la col·legiada Mónica Martínez, va donar un breu discurs comptant la seua experiència en el camp de la ciberseguretat i la Degana i Presidenta del Col·legi, Susana Bañuelos, va donar les gràcies a l’ETSE-UV per ser amfitrions de la cerimònia, així com a les universitats col·laboradors i a la Gerent del Col·legi, Alicia Juan, per fer possible la materialització d'esta Edició.

Les Universitats col·laboradores van ser: L'Escola Politècnica Superior de la Universitat d'Alacant (EPS-UA), l'Escola Politècnica Superior d'Elx de la Universitat Miguel Hernández (EPSE-UMH), la Universitat Politècnica de València (ETSIT-UPV i Campus Gandia-UPV) i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV).

Si desitges veure les fotos de la gala segueix l'enllaç. https://www.facebook.com/media/set/?vanity=COGITCV&set=a.755550673236309

Images: