Logo UVDegree in Telematics EngineeringSchool of Engineering (ETSE) Logo del portal

Convocatòria VI de la Beca HISPASAT “Dona Enginyera”

  • March 10th, 2022
Convocatòria VI de la Beca HISPASAT “Dona Enginyera”

HISPASAT ha convocat la sisena edició de la Beca HISPASAT “Dona Enginyera”, que està dirigida a una dona per a facilitar-li l'accés al màster habilitant d'Enginyeria de Telecomunicacions o Aeronàutica, amb preferència pels quals estiguen relacionats amb el sector aeroespacial.

Des de HISPASAT es fomenta el talent femení en l'àmbit tecnològic i la presència de dones en el sector aeroespacial, amb la finalitat de contribuir al desenvolupament professional de les dones en aquest àmbit.

La beca consistirà en una ajuda econòmica de 5.000 €, que es destinarà al pagament de la matrícula del curs de postgrau a cursar i, en el seu cas, a altres despeses associades als estudis d'aquest. El termini de presentació de les sol·licituds comença el 8 de març i finalitzarà el 19 de maig de 2022. HISPASAT comunicarà la decisió de la concessió de la beca el 17 de juny de 2022.

Per a obtindre més informació punxa aquest enllaç

https://eina.unizar.es/sites/eina.unizar.es/files/archivos/2021_2022/noticias/20220308_780_-_convocatoria_vi_beca_hispasat_mujer_ingeniera.pdf


Per a consultar les bases de la convocatòria punxa aquest enllaç

https://eina.unizar.es/sites/eina.unizar.es/files/archivos/2021_2022/noticias/20220308_bases_de_la_convocatoria_vi_beca_hispasat.pdf