La Unitat de Formació i Orientació Programes Europeus [FORMAEUROPA] ha sigut constituïda des del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, a través de la Fundació General de la Universitat de València, per a prestar els següents serveis:

  • Servei d'informació sobre els diferents programes i convocatòries europeus a través de jornades informatives específiques per a cada convocatòria i el butlletí informatiu de projectes europeus FORMAEUROPA.
  • Servei de formació en formulació, gestió i avaluació de projectes europeus a través de tallers de capacitació presencials i on-line dirigits al PDI/PAS de la Universitat de València i de la Fundació General.
  • Servei d'assessorament específic en matèria de projectes europeus, a través de l'atenció personalitzada per a la valoració de la qualitat del disseny, de la pertinència, la relevencia, la coherència, l'eficàcia, l'eficiència i l'impacte de les propostes dels projectes europeus.

Les tres àrees temàtiques que cobreix la Unitat de Formació i Orientació Programes Europeus [FORMAEUROPA] són:

  • Els projectes europeus de cooperació internacional al desenvolupament.
  • Els projectes europeus en l'àmbit de l'educació: programa Erasmus (KA2) i accions Jean Monnet.
  • Els projectes europeus en l'àmbit de la cultura: programa Europa Creativa.
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies