El Programa Europa Creativa dóna suport al cinema i als sectors cultural i creatiu europeus, la qual cosa redunda en què aquests incrementen la seua contribució a l'ocupació i al creixement.

Amb un pressupost de 1.460 milions d'euros per al període 2014-2020, la Unió Europea recolza desenes de milers d'artistes, professionals de la cultura i organitzacions culturals de les arts escèniques, les belles arts, l'edició, el cinema, la televisió, la música, les artes interdisciplinàries, el patrimoni i la indústria dels videojocs, permitint-los que opereixen en tota Europa, que arriben a nous públics i que adquirisquen les qualificacions necessàries en l'era digital. En ajudar a les obres culturals europees a arribar a nous públics en altres països, el nou programa també contribuirà a salvaguardar i promoure la diversitat cultural i lingüística europea.

Des de la Unitat de Formació i Orientació Programes Europeus [FORMAEUROPA] oferim els serveis de formació, a través de cursos especialitzats en formulació de projectes europeus culturals, i d'assessorament individualitzat per a l'òptima formulació del seu projecte europeu.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies