II Seminari Jean Monnet sobre nacionals de tercers Estats en la Unió Europea

  • 18 de maig de 2015
Jean Monnet

El seminari té lloc el dia 9 de juny a les 10:00 h. en el Saló de Graus de la Facultat de Dret. És convalidable per 0,5 crèdits ECTS.

El II Seminari Jean Monnet sobre nacionals de tercers Estats en la Unió Europea forma part de l'activitat del Programa Jean Monnet. Mòdul Europeu: Política migratòria europea i ciutadania de la Unió Europea. Dirigeix: Isabel Reig Fabado.

  • 10:00 h.: Presentació: Prof. Dr. José Luis Iglesias Buhigues, Catedràtic de Dret internacional privat, Universitat de València.
  • 10:15 h.: "El estatuto de los no reconocidos: inmigrantes irregulares en la UE", Prof. Dr. Javier de Lucas Martín, Catedràtic de Filosofia del  Dret i Filosofia política, Institut de drets humans, Universitat de València.
  • 11:00 h.: "Desafíos para la ciudadanía y la condición de extranjería en Europa en la era de la globalización", Prof. Dr. Luis Jimena Quesada, Catedràtic de Dret constitucional, Universitat de València.
  • 11:45 h.: "El derecho de asilo por motivos de orientación sexual e identidad de género en la Unión Europea", Prof. Dr. José Díaz Lafuente, Universitat Jaume I de Castelló.
  • 12:30 h.: Pausa
  • 13:00 h.: "Las devoluciones en caliente de inmigrantes a la luz del Derecho Internacional y Europeo", Prof. Dr. Valentín Bou Franch, Catedràtic de Dret internacional públic Universitat de València.
  • 13: 45 h.: "El derecho al intérprete y al traductor: configuración y contenido tras la Ley Orgánica 5/2015 de 27 de abril", Profª. Dra. Virginia Pardo Iranzo, Professora titular de Dret processal, acreditada a Catedràtica, Universitat de València.

Modera: Isabel Reig Fabado

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies