GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Avanços tecnològics
  • Codi:36396
Crèdits 4,5
Caràcter Optatiu

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 12/09/2022
Data de finalització23/12/2022
Examens
Data convocatòria 110/01/2023
Data convocatòria 222/05/2023
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
L1Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres09:0014:00AULA D'INFORMÁTICA II FAC. DE FARMÀCIA
T0Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns17:0019:00AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
ROS LIS, JOSE VICENTEL1Química Inorgànica UV TITULAR D UNIVERSITAT UV
ROS LIS, JOSE VICENTET0Química Inorgànica UV TITULAR D UNIVERSITAT UV
SOLER QUILES, CARLA MARIAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV CONTRACTAT/DA DR. UV