foto Carmen Armero Cervera
CARMEN ARMERO CERVERA
PDI Catedratic/a d'Universitat
Àrea de coneixement: ESTADÍSTICA I INVESTIGACIÓ OPERATIVA
Departament: Estadística i Investigació Operativa
Facultat de Matemàtiques Departament d'Estadística i I.O. Despatx 026
(9635) 44309
Biografia

Carmen Armero és doctora en Matemàtiques per la Universitat de València. El seu treball investigador es desenvolupa en el marc metodològic de l'Estadística Bayesiana en la qual ha treballat en diferents camps com els dedicats als models de cues d'espera, models jeràrquics, xarxes bayesianas, anàlisis d'eficiència, anàlisi de dades longitudinals, anàlisis de supervivència, models conjunts de dades longitudinals i de supervivència, models ocults de Markov. 

És autora o coautora de més de 90 publicacions, moltes d'elles en revistes d'impacte internacional, i de més de 200 comunicacions en congressos científics. És directora del grup de recerca en Estadística Bayesiana, (vabar.es) de la UV, GIUV2016-271 i IP del node València-VABAR de la xarxa d'excel·lència BIOSTATNET. 

Ha realitzat visites de recerca a la University of Cambridge, Lancaster University, Centre de Reserca Matemàtica de Catalunya, Stockholm Resilience Centre i Biomathematics and Statistics Scotland, on és tambè   Associate.

Ha impartit classes en assignatures dels graus de Biologia, Biotecnologia, Medicina i Matemàtiques i en el Master en Bioestadística i el Master de Ciència de Dades de la UV. És la responsable del curs d'estiu València International Bayesian Analysis Summer School, VIBASS, sobre Inferència Bayesiana que s'imparteix anualment en la Facultat de Matemàtiques de la UV.

Asignatures impartides i modalitats docents
34166 - ProbabilitatAula Informàtica, Uns altres, Teoria
35008 - Treball fi de grau en MatemàtiquesTreball fi d'estudis
42228 - EstadísticaAula Informàtica, Tutories
42232 - Pràctiques externesPrácticum
42233 - Treball fi de màsterTreball fi d'estudis
Tutories
Anual
Dimecres de 10:40 a 13:40. DESPATX 3-26 DEP. ESTADISTICA - FAC. MATEMÀTIQUES
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València