foto Maria Saiz Raimundo
MARIA SAIZ RAIMUNDO
PDI-Substitut/A
Àrea de coneixement: FILOLOGIA CATALANA
Departament: Filologia Catalana
Departament de Filologia Catalana, Despatx 13. Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació UV, Av.Blasco Ibañez, 32, 46010 València.
Biografia

Maria Saiz Raimundo és graduada en Filologia Catalana per la Universitat de València, amb Premi Extraordinari de Grau i Premi Nacional Fi de Carrera. Va cursar el Màster en Estudis Comparatius de Literatura, Art i Pensament (Universitat Pompeu Fabra, 2018) i el Màster Universitari en Formació del Professorat (UCV 2019). És doctora en Filologia Catalana amb la tesi doctoral "Els senyals de l'amor: una exegesi de les metàfores morals del 'Llibre d'amic e amat'" (Excel·lent Cum Laude amb Menció Internacional). A més, ha estat fundadora, editora i cap de correcció de Gargots Revista Literària

Ha estat investigadora en formació dins del Programa de Formació de Professorat Universitari (FPU) del Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades (2018-2022), al departament de Filologia Catalana de la Universitat de València i a l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. La seua investigació se centra en l'àmbit de la literatura medieval, concretament en Ramon Llull. En aquesta línia, ha publicat treballs en revistes especialitzades i internacionals i ha realitzat estades de recerca al Raimundus-Lullus-Institut de Friburg de Brisgòvia i a l'École Normale Supérieure de Paris. 

Actualment és professora substituta al Departament de Filologia Catalana de la UV.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Segon quadrimestre
Dimarts de 09:00 a 10:00. DESPATX 13 DEPARTAMENT DE FILOLOGIA CATALANA
Segon quadrimestre
Dijous de 10:00 a 12:00. DESPATX 13 DE DEPARTAMENT DE FILOLOGIA CATALANA
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Estades a Centres de Recerca
Projectes
Tesis, tesines i treballs