foto Oscar Ernesto Zurriaga Llorens
OSCAR ERNESTO ZURRIAGA LLORENS
PDI Titular d'Universitat
Àrea de coneixement: MEDICINA PREVENTIVA I SALUT PÚBLICA
Departament: Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal
(9616) 25651
Biografia

Llicenciat i Doctor en Medicina. Màster en Salut Comunitària. Metge especialista en medicina preventiva i salut pública.

Professor Titular en el Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València. Ha sigut Professor Associat en aquest Departament durant 10 anys.

Amb una àmplia carrera professional en la Direcció General de Salut Pública de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana on ha treballat, sobretot, en l'àmbit dels estudis i informació epidemiològica, dedicat molt especialment als registres de malalties i mortalitat.

Amb experiència en tasques de gestió de la investigació com a subdirector general d'investigació, innovació, tecnologia i qualitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, i anteriorment com a Director General d'investigació, innovació, tecnologia i qualitat.

Investigador en la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO), en la Unitat Mixta d'Investigació sobre Malalties Rares UV-FISABIO. Integrat també el grup CB06/02/0049 del CIBER d'Epidemiologia i Salut Pública (CIBERESP).

Vicepresident de la Societat Espanyola d'Epidemiologia (SEE). Membre del grup de treball de protecció de dades i confidencialitat de la SEE. Pertany al Comité Assesor de la Federació Espanyola d'Associacions de Malalties Rares (FEDER) i al Comité Científic de Orphanet España.

Manté el blog "Epi i Mas" (http://epiymas.blogspot.com/), un espai dedicat a l'epidemiologia i la informació epidemiològica.

Asignatures impartides i modalitats docents
34091 - Salut públicaTeoria, Tutories
34092 - Treball Final de Grau de FarmàciaTreball fi d'estudis
42231 - EspecialitzacióAula Informàtica
42683 - Epidemiologia i tècniques qualitativesTeoria
42688 - Vigilància de la salutTeoria
43575 - Salut i prevencióPràctiques, Teoria
44773 - Models sanitarisSeminaris, Teoria
Tutories
Anual
Dilluns de 12:30 a 15:30. FACULTAT DE MEDICINA I ODONTOLOGIA
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
Formació acadèmica
Publicacions en revistes
Tesis, tesines i treballs