foto Paula Maria Simo Tomas
PAULA MARIA SIMO TOMAS
PDI Associat/Da Universitari/A
Àrea de coneixement: ECONOMIA APLICADA
Departament: Economia Aplicada
Facultat d'Economia Departament d'Economia Aplicada Despatx. 2P06 Avgda. dels Tarongers, s/n 46022 Tlf. 96 382 86 39
Biografia

València, 1986 // Sóc diplomada i graduada en Turisme per la Universitat de València i Màster en Direcció i Planificació del Turisme, també a la UV.

Professora Associada de la UV en el departament d'Economia Aplicada.
Investigue sobre creativitat i desenvolupament local a la Unitat d'Investigació Estratègies en Turisme i Oci de la Facultat d'Economia.
Explique la relació entre desenvolupament territorial i música al Postgrau de Gestió Empresarial de la Música de la UV i en el Curs de Producció d'Esdeveniments Musicals, també de la UV.
En l'actualitat, estic elaborant la meva tesi doctoral sobre l'impacte econòmic de la música en directe en territoris urbans.

Des de 2019, treballe d'assessora en presidència de les Corts Valencianes, coordinant projectes relacionats amb la diversitat cultural i lingüística en el marc europeu de la CALRE (Conference of European Regional Legislative Assemblies).

Conte amb més de 10 anys d'experiència en els àmbits d'administració i gestió empresarial.

Desenvolupe projectes d'estratègia i comunicació per a organitzacions públiques i privades dels àmbits cultural, polític i turístic.

Asignatures impartides i modalitats docents
35140 - Turisme d'esdeveniments, negocis i congressosPràctica, Teoria
35146 - Treball fi de grauTreball fi d'estudis
Tutories
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord