foto Vicente Raga Rosaleny
VICENTE RAGA ROSALENY
PDI-Ajudant Doctor/A
Àrea de coneixement: FILOSOFIA
Departament: Filosofia
Av. Blasco Ibáñez, 30 46010 València, Despacho F09
83745
Biografia

Doctor en Filosofia per la Universitat de València (2010); Llicenciat en Filosofia (2004) i en Comunicació Audiovisual (2002) per aquesta mateixa universitat. Actualment sóc professor ajudant doctor del Departament de Filosofia de la Universitat de València. Abans he estat investigador postdoctoral en la Universitat de Rutgers, a New Jersey, USA, en 2012. Professor de la Universitat de Cartagena, a Colòmbia, de 2012 a 2014, de la Universitat de Antioquia, a Medellín, des de 2014 a 2019 i de la Universitat Nacional de Colòmbia, a Bogotà, des de 2019 a 2021.

La meva àrea de treball és la Filosofia Moderna, amb un èmfasi especial en temes epistémics i morals. Així mateix, estic interessat en qüestions ètiques i polítiques en Plató i en alguns corrents del període hel·lenístic, principalment les de l'escepticisme pirrònic i acadèmic. He coordinat assignatures de Filosofia Moderna en general, així com sobre el pensament de Montaigne, Descartes o Pascal en particular. Així mateix, en Filosofia Antiga he dictat seminaris entorn de diversos aspectes de la filosofia platònica i del pensament hel·lenístic, i les seus derives contemporànies en pensadores com Iris Murdoch o Simone Weil.

Compte amb diverses publicacions en revistes acadèmiques internacionals, així com edicions de llibres col·lectius, traduccions del francès i de l'anglès a l'espanyol de llibres i articles, i sóc autor d'un parell de llibres, un dedicat als problemes contemporanis de la teoria del coneixement i un altre sobre l'escepticisme en la Modernitat.

Asignatures impartides i modalitats docents
Tutories
Anual
Dimarts de 15:00 a 17:00. ÀREA FILOSOFIA - DESPATX F09
Anual
Dimecres de 12:00 a 13:00. ÀREA FILOSOFIA - DESPATX F09
Observacions
Participa en el programa de tutories electròniques de la Universitat de València