Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
Adrià Aguado Lorente
ADRIÀ AGUADO LORENTE

Alumni pime3UV 2018 / Gennera 2020

Doble titulació International Business

Biografia

ALUMNI pime3UV 2018 / Gennera 2020

Hola, soc Adrià Aguado Lorente, estudiant d'International Business en doble titulació Universitat de València/KEDGE Business School. Sempre he pensat que la formació extracurricular és molt important per a desenvolupar altres competències, i és per això que m'agrada participar en els cursos i reptes que proposa UVemprén. A més, m'agrada molt tot allò relacionat amb l'esport, la cultura i viatjar.

Durant la meua participació en el Ford Smart Mobility Challenge els meus companys i jo aconseguim desenvolupar una idea de negoci viable, amb possibilitats de ser escalada fàcilment i amb un model de negoci factible. Gràcies a la formació que rebem d'experts en diferents matèries com l'emprenedoria, les finances per a startups o la preparació de presentacions en format pitch, aconseguim anar donant-li forma a la nostra idea perquè es poguera convertir en un projecte real amb possibilitats.I l'aconseguim. Amb el nostre projecte Miivo Mobility vam ser capaços de proposar una solució de "Mobility as a Service" en la qual estem treballant actualment i que ens ha portat a deixar de ser un projecte per a constituir la nostra pròpia empresa.

Durant tot aquest temps hem hagut de treballar moltíssim per a augmentar l'equip, coordinar els avanços tècnics amb les necessitats de negoci i començar a entaular converses per a establir col·laboracions estratègiques tant a nivell operatiu (operadors de mobilitat) com a nivell de sinergies (empreses amb els nostres mateixos valors i que poden fer més atractiu el nostre sistema de ludificació)

Formació

  • Doble titulació International Business