Logo del portal
We Are: els nostres Alumni
Sonia Sánchez Vallejo
SONIA SÁNCHEZ VALLEJO

Alumni pime3UV 2020

Doble titulació ADE+Dret

Biografia

ALUMNI pime3UV 2020

La meua àrea és la comptabilitat i l'àrea legal del projecte. A més, sóc capaç de fer campanya de màrqueting i fer les anàlisis DAFO i PESTEL.

La nostra idea de projecte la vaig traure d'una conferència de Google London a la qual vaig assistir durant el meu Erasmus. El meu grup va pensar que seria un bon negoci per a València. Comencem desenvolupant la idea, i encara que ens trobem amb alguns problemes (sobretot pel COVID), vam ser capaços de desenvolupar íntegrament tot el projecte. Enguany, he presentat la nostra idea al programa Santander Explorer. Francament, crec que és una idea i un projecte bastant atractiu per a la població jove en les circumstàncies actuals.

Respecte a la meua trajectòria personal, enguany estic en un moment de pausa i reflexió sobre el meu futur, acabant les assignatures i fent pràctiques extracurriculars en una assessoria, però mai tancada a res. L'any que ve seré part de l'equip analista del UPV Investment Club i començaré les pràctiques en un despatx d'advocats. Per al curs que ve, faré un doble màster d'Accés a l'advocacia + Dret internacional dels negocis en el CEU. Al mateix temps, continue aprenent alemany (nivell B1) i legal english.

Respecte al món de l'emprenedoria, sempre he estat i estaré interessada, però enguany no he trobat cap programa que s'ajustara a les meues necessitats o la meua perspectiva. A través de LinkedIn estic intentant buscar alguna startup que m'interesse i oferir-li la meua ajuda, perquè pense que pot ajudar-me molt, tant al meu projecte com a la meua formació fora de les aules.

Formació

  • Doble titulació ADE+Dret (Universitat de València)
  • 1 semestre a la University of West London (Regne Unit)