Teclat d'ordinador
UV

La cinquena convocatòria de projectes de mobilitat colectiva de curta durada de FORTHEM obri el seu termini per als sol·licitants que desitgen organitzar una mobilitat col·lectiva o Collective Short-Term Mobility. Es deurà emplenar el formulari de sol·licitud, i en el mateix hauran de detallar l'activitat prevista, el tipus de finançament que desitgen sol·licitar (FORTHEM o finançament mixt de curta duració Erasmus+), les estructures implicades i el finançament previst, així com els requisits que hauran de complir els futurs estudiants sol·licitants.

També és possible enviar la sol·licitud a l'Oficina FORTHEM local per correu electrònic incloent tota la informació del formulari en línia.

Podran presentar la seua proposta un o diversos membres d'una de les universitats FORTHEM (professorat universitari), així com alguna de les seues associacions d'estudiants

Els i les estudiants podran sol·licitar l'ajuda per a participar en una STM en dos períodes:

  • A la tardor de 2023 es llançarà una convocatòria centralitzada de sol·licituds d'estudiants per a activitats que s'organitzaran entre març de 2024 i agost de 2024.
  • A la primavera de 2024 es llançarà una nova convocatòria de sol·licituds d'estudiants per a les activitats previstes entre setembre de 2024 i febrer de 2025.

El nombre total d'estudiants participants serà d'entorn de 24 incoming (3 per cada universitat FORTHEM), als quals se sumaran els estudiants locals que preveja i seleccione l'organització.

L'Oficina local de FORTHEM prestarà assistència en la gestió de les sol·licituds dels estudiants i en el procés de selecció.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 13 de setembre de 2023.

Els projectes seleccionats s'anunciaran a través de la xarxa d'aliances FORTHEM i els resultats del procés de selecció es notificaran als sol·licitants abans del 9 d'octubre de 2023.