Cursos Internacionals FORTHEM 2020

  • 23 de gener de 2020
logo Forthem

L´alumnat de la Universitat ja pot inscriure´s als cursos internacionals amb beca, oferits per l'aliança d´universitats FORTHEM.

El consorci d´Universitats Europees FORTHEM en què participa la Universitat de València, ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a participar en els cursos internacionals per als estudiants que vulguen fer estades d´una setmana en alguna de les 7 universitats del consorci.

L´estudiantat seleccionat comptarà amb una beca econòmica per a participar en els cursos ofertats per les universitats del consorci internacional. Està previst que els cursos tinguen 35 alumnes (5 estudiants per cadascuna de les 7 universitats).

La informació sobre els cursos oferits es troba a la web del consorci FORTHEM:

Mitjançant aquesta oferta, l´estudiantat de la Universitat de València pot participar en algun dels 14 cursos que tindran lloc a alguna de les universitats del consorci: Universitat Johannes Gutenberg de Magúncia (Alemanya), Universitat de la Borgonya (França), Universitat d’Opole (Polònia), Universitat de Jyväskylä (Finlàndia), Universitat de Letònia (Letònia) i la Universitat de Palerm (Itàlia).

Està previst que els cursos tinguen 35 alumnes (5 estudiants per cadascuna de les 7 universitats).

L´estudiantat de la Universitat de València serà seleccionat per membres del consorci FORTHEM, d´acord amb la sol·licitud presentada i tindrà una beca per poder assistir als cursos, que inclourà una ajuda econòmica per al desplaçament i una altra ajuda econòmica per a l´allotjament i la manutenció. En tot cas, L´estudiantat rebrà informació sobre aquestes ajudes al ser seleccionat.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins el 15 de febrer de 2020. Es pot accedir a la sol·licitud mitjançant aquest enllaç

FORTHEM és un dels 17 projectes europeus concedits dins de l’acció Universitats Europees. La Universitat de València ha sigut una de les 11 universitats espanyoles a les quals se'ls ha concedit el projecte en la convocatòria de 2019, i l'única institució pública de la Comunitat Valenciana a aconseguir-lo.

Més informació sobre l´oferta de cursos i la forma de presentar les sol·licituds al web de FORTHEM