Sessions de benvinguda Erasmus

  • 2 de setembre de 2024
 

Dilluns 9 de setembre de 2024, a les 9.00 , 11:00 i 13:00 hores, estan previstes les sessions de benvinguda per a l´alumnat de mobilitat entrant (incoming) a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

Està previst que 2.097 estudiants Erasmus de mobilitat s´incorporen a la Universitat de València al mes de setembre per a realitzar una estada de mobilitat aquest curs 2024-25.

Per tal de donar-los la benvinguda, el Servei de Relacions Internacionals organitza unes sessions de benvinguda presencials que seran la primera presa de contacte dels estudiants amb la Universitat. Es donarà a conèixer la nostra Universitat i s´informarà al voltant de les activitats, les instal·lacions i els serveis dels quals poden gaudir durant la seua estada. A les sessions els estudiants rebran també el Certificat d'Arribada amb la data d'incorporació a la UV.

Està prevista la participació activa de diversos serveis de la Universitat mitjançant estands informatius. El Servei d'Esports, el Centre d'Idiomes o el Servei de Llengües i Política Lingüística són alguns dels serveis que han confirmat la seua presència.

Aquesta activitat compta també amb la col·laboració de l'associació d'estudiantat Erasmus ESN (Erasmus Students Network).

L´acció es complementa amb les sessions específiques d´orientació que organitzen les diverses facultats de la Universitat de València.

La Universitat de València continua sent líder europeu en la recepció d´alumnat Erasmus. Al marge dels 2.097 estudiants Erasmus “incoming”, s´incorporen a la nostra Universitat 102 estudiantes d´universitats no europees dins del programa internacional de mobilitat. Estudiantat dels Estats Units, Canadà, Sud-Amèrica, Xina, Corea o Japó s’incorporaran a la nostra universitat dins d´aquest programa. També està previst acollir  272 estudiants procedents d´altres universitats espanyoles que participen en el programa de mobilitat SICUE.

En el programa Erasmus, Itàlia, Alemanya i França són, per este ordre, els països que més estudiants envien a seguir els seus estudis a la nostra institució.

Entre l'alumnat Erasmus  figuren 130 alumnes procedents de les altres 8 universitats europees que formen part de l'aliança d'universitats europees “FORTHEM”. Es celebraran activitats específiques amb l'objectiu d'afavorir la seua integració cultural i social.

 Més informació https://links.uv.es/2XSQQPI