• Setmana Internacional de la Universitat de València

El projecte de mobilitat Erasmus + permet el desenvolupament del personal d'administració i serveis de la Universitat de València en forma d'accions de formació i aprenentatge per observació a les universitats dels països associats.

L'acció ofereix al personal d'administració i serveis la possibilitat d'aprendre de les experiències i de les bones pràctiques d'altres universitats estrangeres a través del finançament d'estades formatives, i millorar així les seues aptituds per a desenvolupar més eficientment les seues tasques als seus llocs de treball.

La durada dels períodes de mobilitat és de 2 dies (5 en el cas de països associats d'origen o destinació) a 2 mesos, excloent el viatge.

El lloc on el personal pot dur a terme la seua mobilitat ha de ser una universitat d'un país del programa diferent del país on estiga establerta l'organització d'origen i del país de residència del personal. 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies