1. IMP i la Universitat de València
  2. Webinars IMP 2017-18

1. IMP i la Universitat de València

Durant el curs acadèmic 2017/18, la Universitat de València participarà per tercer any consecutiu en l'International Mentor Program (IMP), en l'àrea de Biomedicina.

Objectius del programa

El programa IMP, en el que hi participen estudiants de 11 universitats espanyoles, té la missió d'impulsar l'educació, preparació professional i formació integral i contínua dels estudiants universitaris d'Espanya ajudant-los a:

  1. Identificar objectius professionals.
  2. Descobrir oportunitats professionals existents en l'estranger.
  3. Preparar guies per a construir un currículum excepcional.
  4. Treballar per a emfatitzar la innovació i rigor en el treball dels estudiants.
  5. Treballar en la resolució de problemes dels estudiants.
  6. Estudiar com incrementar la xarxa de contactes dels assessorats, que els permeta aconseguir els seus objectius professionals.
  7. Preparar als estudiants per a potencials entrevistes de treball.

http://www.imfahe.org/en/international-mentor-propgram-imp

Beneficiaris

La participació en l'esmentat programa permetrà que 10 estudiants dels últims anys de grau, estudiants de màster o doctorat de la Universitat de València, preseleccionats en l'àrea de Biomedicina, reban assessorament individualitzat sobre diferents oportunitats que se'ls obrin de cara al seu futur professional, tant en Espanya com a l'estranger. Per aquesta experiència comptaran amb 5 mentors espanyols amb experiència internacional reconeguda adscrits a empreses, universitats i instituts de recerca com: Harvard University, Massachusetts Institute of Technology, Boston University, John Hopkins University, Dana Farber Cancer Institute, Stanford University, Mount Sinai University, Salk Institute, Medimmune, Cancer Research UK Manchester Institute, University of North Carolina, Banc Santander, Amadeus, University of Virginia, University of Texas, University of Cambridge, Universita degli Studi vaig donar Roma, University Pompeu Fabra o University of Lausanne.

Kick off webinar 2017-18

 

2. Webinars IMP 2017-18

Addicionalment, entre desembre del 2017 i març del 2018 es celebraran els seminaris online (webinars) bilingües gratuïts en els que podrà participar tota la comunitat universitària, inclosos aquells alumnes que no formen part del programa IMP durant el curs 2017-18.

Sessió 1:

Eixides professionals: Internacionalitza la teua carrera des de casa. (General)

Exides professionals: Internacionalitza la teua carrera des de casa. (Biomedicina)

 

WORKSHOPS gratuïts per a tota la comunitat universitària

5 de desembre 2017

Workshop #1 – The power of international professional networks to advance in your professional development (created in collaboration with Nature Journal).

Accedeix ací

19 de desembre 2017

Workshop #2 –How to write an effective personal statement to be admitted on an Ivy league University?

Accedeix ací

2 de febrer 2018

Workshop #3 – How to attract funding from US to your country.

Accedeix ací

6 de març de 2018

Workshop #4 – Improve your LinkedIn profile.

Accedeix ací

 

Convocatòria de la beca IMFAHE's FELLOWSHIP FOR WOMEN IN STEM/ENTREPRENEURSHIP

Amb l'objecte d'equilibrar la baixa representació de les dones en STEM (Science, Technology, Engineering and Math) així com en l'àrea emprenedora, la Fundació IMFAHE llança la beca IMFAHE's FELLOWSHIP FOR WOMEN IN STEM/ENTREPRENEURSHIP. Totes les dones participants en el programa IMP Biomedicina de la Universitat de València poden optar a ella.

Termini: 20 de febrer

Per a més informació, podeu consultar les bases així com els requisits de participació en:

IMFAHE's FELLOWSHIP FOR WOMEN IN STEM/ENTREPRENEURSHIP