Requisits per a venir amb el programa SICUE a la UV

  •  El primer pas és assegurar-te que existeix un acord bilateral entre la teva universitat d'origen i la Universitat de València en la titulació que vols cursar aquí
  •  La teva universitat ha de comunicar-nos que has estat seleccionat com estudiant d'intercanvi SICUE mitjançant el següent formulari en línia disponible ací (durant el període oficial de nominacions establert per la CRUE)

Per a qualsevol dubte pots enviar un correu a: sicue.incoming@uv.es

Calendari acadèmic del curs 2023-2024

El Servei de Relacions Internacionals de la UV ha planificat tres sessions presencials el dimarts 5 de setembre de 2023 a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia per donar-te una càlida benvinguda i proporcionar-te informació general sobre la UV i la vida diària a València:

• A les 9:30 hores estudiants de:

F. Filologia, Traducció i Comunicació + Campus de Burjassot (E.T.S. Enginyeria + F. Ciències Biològiques + F. Ciències Matemàtiques + F. Farmàcia + F. Física + F. Química.)

• A les 11:30 hores estudiants de:

F. Economia + F. Magisteri + F. Ciències Socials

• A les 13:30 hores estudiants de:

F. Dret + Campus de Blasco Ibañez (F. Infermeria i Podologia + F. Ciències de l'Activitat Física i l'Esport + F. Filosofia i Ciències de l'Educació + F. Fisioteràpia + F. Geografia i Història + F. Medicina i Odontologia + F. Psicologia) excepte F. Filologia, Traducció i Comunicació.

A la sessió rebreu el vostre Certificat d'Arribada amb la data d'incorporació a la UV.

Algunes facultats organitzen reunions de benvinguda per facilitar-vos informació acadèmica rellevant. Més informació a: https://links.uv.es/incoming/AhJA0GQ

Tots els estudiants incoming han d'emplenar el formulari APFORM per poder rebre el seu document d'acceptació oficial a la Universitat de València.

Després de la nominació per la seva universitat, els alumnes acceptats rebran un correu electrònic de "entreu@uv.es" amb l'assumpte "Universitat de València - Formulari de sol·licitud per a estudiants entrants" que conté el seu codi d'accés per omplir el formulari de sol·licitud en linia. Recorda seleccionar Usuari de la Seu per poder iniciar sessió amb el teu usuari i contrasenya.

Els estudiants hauran de pujar els següents documents:

• Passaport / Document d'identificació (obligatori per enviar el seu formulari de sol·licitud)

Després de completar el formulari de sol·licitud, apareixerà un document pdf com a confirmació.

Comprovarem tota la informació sol·licitada i finalment podrà descarregar-se la seua Carta d'Acceptació i rebrà un correu electrònic amb les instruccions per a la descàrrega. Pot consultar les instruccions a:

 https://links.uv.es/incoming/appform1

Recorda que necessitaràs les mateixes dades d'accés, usuari i contrasenya abans esmentats per iniciar sessió com a Usuari de la Seu.

 

Pots trobar el teu Campus i Facultat ací

Mapes de Campus

Cada campus té un Gabinet de Salut. Proporciona assistència mèdica en cas d´accident escolar o urgència mèdica. Així mateix, i sempre que no sigui possible desplaçar-se al centre de salut corresponent, s'atendran les malalties sobrevingudes durant l'horari d'activitat universitària.

Gabinet al plànol del Campus de Blasco Ibáñez

Gabinet al plànol del Campus de Burjassot-Paterna

Gabinet al plànol del Campus dels Tarongers

Curs 2021-2022

Calendari académic curs 2021-2022

Llista d'estudiants entrants acceptats per a Setembre 2021 (actualizada a 29 de Juny, 2021)

El Servei de Relacions Internacionals de la UV ha planificat una sessió en línia el dia 9 de Septembre de 2021 a les 11 hores a.m per donar-te una càlida benvinguda i proporcionar informació general sobre la UV i la vida diària a València. Pots trobar ací  l'enllaç per a la sessió en la què us indicarem també com obtenir el teu Certificat d'Arribada i altres aspectes importants per a la teva incorporació a la UV. Tingues per favor en compte que la data d'arribada en el certificat serà el 13 de septembre, dia d'inici de classes.

Any 2020-2021

Calendari Acacèmic 2020-2021

Welcome Session 2020-21 presentació Power Point

Welcome Session 2020-21 video

El Servei de Relacions Internacionals de la UV ha planificat una sessió en línia el dia 10 de Setembre de 2020 a les 11 hores per donar-te una càlida benvinguda i proporcionar informació general sobre la UV i la vida diària a València. Pots trovar ací l'enllaç per a la sessió en la què us indicarem aspectes importants per a la vostra incorporació a la UV.

Els Certificats d´Arribada per estudiants SICUE els rebreu per correu electrònic durant les primeres setmanes del semestre. No obstant això, podeu sol·licitar-los per correu electrònic a sicue.incoming@uv.es

Tingueu per favor en compte que la data d'arribada en el certificat serà el 14 de setembre, dia d'inici de classes.

Pots trobar el teu Campus i Facultat ací

Guia UV per a estudiants incoming

Passos a seguir quan arribes a València

Primer pas: Arribada
El Servei de Relacions Internacionals de la UV ha planificat un Dia de Recepció pel Gener per a donar-te una càlida benvinguda i proporcionar-te informació general sobre la UV. A l'inici de la sessió, rebràs el teu Certificat d'Arribada, una targeta d'estudiant provisional i una carpeta de benvinguda. Tingues per favor en compte que la data d'arribada en el Certificat serà la data del Dia de Recepció.

Calendari dels Dies de Recepció

Plànols

---

Segon pas: Confirmació del teu Acord Acadèmic
El coordinador acadèmic de la titulació que vages a estudiar t’ajudarà amb les qüestions acadèmiques i en la confecció i/o confirmació del teu acord acadèmic. Recorda que deus portar una proposta inicial signada pel coordinador acadèmic de la teua universitat de procedència. Pots consultar la llista de coordinadors acadèmics de la Universitat de València.

Tercer pas: Matrícula
A la teua Escola o Facultat d’origen t’hauran donat instruccions per a formalitzar la matrícula en les assignatures que desitges cursar a la Universitat de València. Aquesta matrícula se sol realitzar una o dos setmanes després de l'inici de les classes per tal de que estigueu segurs de les assignatures que desitgeu cursar a València, però teniu la possibilitat d’acudir a totes les classes que us interessen fins que formalitzeu la matrícula. Recorda que és obligatori matricular-se d'almenys el 50% dels crèdits en la mateixa àrea i centre en els quals has sigut nomenat per la teua universitat.

En alguns casos necessitaràs dos fotos de passaport (3x3 cm) i una fotocòpia del teu passaport o document d’identitat perquè puguen fer el teu carnet d’estudiant. Amb aquest carnet tindràs accés a tots els serveis de biblioteca i podràs obtindre descomptes en algunes activitats (esports, teatres, museus, etc.). També rebràs un usuari i contrasenya per a accedir al teu compte de correu electrònic, aula virtual i altres serveis en línia. Prèviament, et donaran un imprés (a pagar en un banc o una institució financera) per l'import d’aproximadament 8 euros (taxa administrativa).


Finalització de l'estada

El dia en què acabe la teua estada d'intercanvi a la UV, deuràs sol·licitar el teu Certificat d'Estada "online", on constaran les dates de la teua arribada i de la finalització del teu període d'intercanvi. Per a veure pas a pas com sol·licitar aquest certificat i, posteriorment, descarregar-lo, consulta per favor aquesta guia.

Tingues per favor en compte que la data que indique la fi de la teua estada d'intercanvi a la UV serà la data en què sol·licites el Certificat d'Estada.


Altres detalls

Horari d'atenció al públic
L’horari d’atenció del Servei de Relacions Internacionals (Oficina Central i Oficina de Burjassot-Paterna) i de les Secretaries dels centres és de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Allotjament
Els estudiants són responsables d'organitzar el seu propi allotjament. Tanmateix, encara que no tinga cap servei d'allotjament, la UV sí ofereix unes quantes opcions pròpies:

-Col·legis Majors / Residències Universitàries

  • Col·legi Major Rector Peset

Residència de la UV que proporciona habitacions a membres de la UV i fomenta la formació humana, cultural i científica dels que hi viuen. Està ubicada al centre històric de la ciutat. Fes clic ací per a accedir a la seua pàgina web.

  • Residència Universitària Damià Bonet

Aquesta residència està situada al Campus dels Tarongers i està ben comunicada amb autobusos i MetroValencia. Té estudis individuals amb bany i cuina, calefacció i aire condicionat, telèfon i connexió per a l'ordinador amb accès a internet. Fes una ullada a la seua pàgina web.

-Borsa de vivenda
El Servei d'Informació de la UV (SEDI) manté un catàleg amb informació sobre pisos de lloguer de propietaris privats. Fes clic ací per a accedir a la pàgina web.
 
-Altres opcions
Trobaràs més informació sobre allotjament fent clic ací i també pegant una ullada a la Guia UV per a estudiants incoming.

Cursos de Català-Valencià
Oferim cursos gratuïts de català-valencià a través del nostre Servei de Política Lingüística (http://www.uv.es/spl).