UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Ja està oberta la matrícula per al 8é Passeig Saludable de La Nau Gran

  • June 19th, 2017
Image de la noticia

Accés al formulari d’INSCRIPCIÓ

Autorització per a poder inscriure menors en el 8é Passeig Saludable

Instruccions pas a pas per a fer la inscripció online

 

Sabies que caminar amb regularitat enforteix el cor i redueix el risc de patir malalties com la diabetis o l’osteoporosi? A més ajuda a tenir el pes controlat i tonificar les cames, els braços i els abdominals. Caminar és un exercici perfecte que augmenta la nostra energia i el nostre benestar. I si, a més a més, es fa amb bona companyia, millor encara.

Vine a caminar amb La Nau Gran el diumenge 1 d’octubre! 

Aquest any el Passeig Saludable col·laborarà amb FEDER (Federació Espanyol de Malalties Rares) donant-li una part de la recaptació. FEDER té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties rares, representant els seus interessos, defensant els seus drets i promovent millores concretes per aconseguir la seua plena inclusió social.

L’alumnat matriculat en un itinerari o el curs Estudi General obtindrà 2 crèdits de lliure elecció per participar-hi.

Per inscriure’s cal punxar ACÍ i anar completant les informacions que  se us demanen. Us aconsellem que utilitzeu el navegador Motzilla Firefox. Si utilitzeu Internet Explorer cal que les finestres emergents estiguin habilitades. No utilitzeu Google Chrome.

La inscripció es podrà fer des del 12 de juny fins al 27 de setembre a través d’ENTREU (www.entreu.uv.es) o presencialment al Servei d’Extensió Universitària (c/Amadeu de Savoia, 4).

Les tarifes són: inscripcions individuals: 5,5 euros; inscripcions en grup (almenys 10 persones): 4 euros per persona, i inscripcions en família (almenys 3 membres): 3 euros per persona.

Les persones participants rebran una samarreta per a portar-la  el dia del Passeig. Repartirem samarretes fins esgotar-se les existències.