UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Obertes les inscripcions al 10é Passeig Saludable de la Nau Gran

  • June 20th, 2019
Arribada al Rectorat del 9é Passeig Saludable

Ja podeu apuntar-vos al Passeig Saludable del diumenge 29 de setembre, que enguany arriba a les 10 edicions consecutives. Vàlid per 2 crèdits per a l'alumnat de La Nau Gran.

El diumenge 29 de setembre de matí celebrarem una nova edició del Passeig Saludable de La Nau Gran, que enguany arriba a les deu consecutives. Aquesta setmana ja s'ha obert el formulari ENTREU per a les inscripcions al 10é Passeig.

Des de l'origen aquesta activitat mostra de manera positiva l'aportació de les persones actives socialment, que continuen la seua formació al llarg de la vida superats els 55 anys. La data està lligada a la commemoració del Dia internacional de les persones Majors. El recorregut també serà l'habitual passeig per zones verdes entre el Jardí Botànic i el Rectorat de la Universitat de València.

Al llarg de la present dècada la institució i el conjunt dels participants han impulsat i mantingut el seu caràcter Saludable, Sostenible, i també Solidari. El 2019 l'entitat beneficiària del Passeig Saludable serà Hogares Compartidos, ONG dedicada a promoure l'acompanyament social en pisos tutelats, de persones majors en risc d'exclusió a causa de la manca de recursos o la soledat.

Cal recordar que l'alumnat de La Nau Gran aconsegueix el reconeixement de 2 crèdits de lliure elecció per la seua participació en l'activitat. Podeu consultar les bases del 10é Passeig Saludable ací. Animeu-vos i participeu!

 

Més informació:

- Levante-EMV, 2017

-