University of Valencia logo Logo del portal

  • Estudiants en classe

Recently featured videos

 Quarta conferència del cicle de La Nau Gran de 2018-19. La longevitat és un concepte relacionat amb la biologia i amb l'evolució de les cèl·lules i òrgans dels éssers vius. Coneixerem quines idees apreses són certes i quines no. Va tindre lloc el 14 de febrer de 2019.

Tercera conferència del cicle de La Nau Gran del curs 2018-19. Estem en l'edat de la dada, fins ara mai s'havien generat tantes dades ni amb aquesta velocitat. A més, es tenen les eines necessàries per emmagatzemar-les i processar-les. Això ha obert la porta a un gran nombre d'aplicacions i la intel·ligència artificial ha estat la gran beneficiada d'aquesta quantitat de dades.

Dins del cicle de conferències de La Nau Gran del curs acadèmic 2018-19, el professor de sociologia Antonio Ariño ens va parlar sobre l'autonomia personal en l'edat avançada.

La conferència va tindre lloc el 15 de novembre de 2018.

Ja sigues Estudiant, Professional o Públic en general, en el Servei d'Extensió Universitària sempre trobaràs la millor Formació Universitària al llarg de la teua vida. Visita la nostra Web i assabenta't de tot. http://extensio.uv.es
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.
 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy