Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Extensió Universitària Logo del portal

Llista de Vídeos

 Quarta conferència del cicle de La Nau Gran de 2018-19. La longevitat és un concepte relacionat amb la biologia i amb l'evolució de les cèl·lules i òrgans dels éssers vius. Coneixerem quines idees apreses són certes i quines no. Va tindre lloc el 14 de febrer de 2019.

Tercera conferència del cicle de La Nau Gran del curs 2018-19. Estem en l'edat de la dada, fins ara mai s'havien generat tantes dades ni amb aquesta velocitat. A més, es tenen les eines necessàries per emmagatzemar-les i processar-les. Això ha obert la porta a un gran nombre d'aplicacions i la intel·ligència artificial ha estat la gran beneficiada d'aquesta quantitat de dades.

Dins del cicle de conferències de La Nau Gran del curs acadèmic 2018-19, el professor de sociologia Antonio Ariño ens va parlar sobre l'autonomia personal en l'edat avançada.

La conferència va tindre lloc el 15 de novembre de 2018.

Ja sigues Estudiant, Professional o Públic en general, en el Servei d'Extensió Universitària sempre trobaràs la millor Formació Universitària al llarg de la teua vida. Visita la nostra Web i assabenta't de tot. http://extensio.uv.es
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.