Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants en classe

Introducció

Els cursos d’extensió universitària estan regulats per la normativa aprovada en Consell de Govern de 22 d’octubre de 1991. Modificat l’article 6 en Consell de Govern el 19 de juliol de 1994, i els articles 4 i 6 modificats en Consell de Govern de 22 de juliol del 2003.

L’objecte d’aquesta convocatòria és començar el període de presentació de propostes de cursos d’extensió universitària per al pròxim curs acadèmic 2017‐2018.

Els crèdits en els estudis d’extensió universitària

  • La unitat de mesura que aquests estudis utilitzen és el sistema de crèdits. Un crèdit correspon a 10 hores d’ensenyament lectiu.
  • Els cursos d’extensió universitària objecte d’aquesta convocatòria es reconeixeran com a crèdits de lliure elecció als estudiants del Programa Universitari per a Majors de la Universitat de València, en els termes establerts en la normativa corresponent.

Els estudiants

  • Poden accedir a aquests estudis, tant els estudiants de la Universitat de València, del Programa Universitari per a Majors de la Universitat de València, així com el públic en general.
  • Amb caràcter general, s’entenen per alumnes matriculats aquells que han satisfet el pagament de les taxes universitàries de matrícula.
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies