University of Valencia logo Logo Inter-university Institute López Piñero Logo del portal

JL Barona impartirà el curs intensiu de postgrau "On the Origins of Modern Science and Technology" de la Universitat de Kumamoto

  • November 22nd, 2021
JL Barona

Curs de postgrau del professor JL Barona en el Global Joint Education Center for Science and Technology Graduate School of Science and Technology University of Kumamoto (Japó).

El professor JL Barona-Vilar impartirà entre els dies 29 de novembre i 3 de desembre de 2021 el curs intensiu de postgrau "On the Origins of Modern Science and Technology" de 15 hores de duració, dirigit a investigadors de doctorat i estudiants de màster en les àrees de ciència i tecnologia de la Universitat de Kumamoto (el Japó). El curs forma part del programa annual del Global Joint Education Center for Science and Technology Graduate School of Science and Technology.

Es tracta d'un curs internacional en el qual participen estudiants d'un ampli ventall de països asiàtics com la Xina, l'Índia, Filipines, Indonèsia, Bangladesh, Tailàndia, amb presència ocasional d'estudiants europeus, que cursen la seua formació de postgrau i la seua investigació doctoral al Japó.