University of Valencia logo Logo Inter-university Institute López Piñero Logo del portal

Taula redona: Ciència local, Història global?

  • January 31st, 2020
Escala i corda

CICLE: ESCALA I CORDA

Data: Dimecres 5 de febrer de 2020, a les 18 hores

Lloc: Sala de conferències Palau Cerveró.

Cicle organitzat per Josep Simon (IILP) amb la col·laboració de SCHCT

És la ciència local, és global, o és universal? Són contradictòries eixes qualitats o es poden conjugar? Com són diferents una història local, una història nacional, una història global i una història universal? Tenen objectes, aproximacions, fonts o tècniques diferents? Són les històries de la ciència distintes a la resta d’històries locals o globals? Aquest cicle de col·loquis presenta una reflexió situada sobre el problema de les escales en la història de la ciència que posa l’èmfasi sobre la seva definició teòrica i pràctica, així com els seus reptes metodològics, professionals i cívics.

Taula redona: Ciència local, Història global?

Amb la participació de Carmel Ferragud (IILP, Universitat de València), José Pardo Tomás (Institució Milà i Fontanals-CSIC), Jorge Sáiz Serrano (IES Serpis, València – Departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials, Universitat de València) i Josep Lluís Barona (IILP, Universitat de València).

RETRANSMISSIÓ ON LINE:  

https://eu.bbcollab.com/guest/ab6c59bb245645eaae759bf6cc63d293

 

 

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy