La Universitat reconeix els mèrits esportius amb el lliurament de trofeus de Competició Interna i Trofeu Rectora

  • Gabinet de Premsa
  • 14 de maig de 2019
 
Esportistes que han rebut guardons durant la jornada
Esportistes que han rebut guardons durant la jornada

La Universitat de València va celebrar la setmana passada el lliurament tradicional de trofeus de la seua Competició Interna, acte que va tindre lloc al Pavelló Universitari del Campus de Blasco Ibáñez.

L’acte va consistir en el lliurament del Trofeu Rectora, el Trofeu Intercampus i la Competició Interna. Els trofeus van ser lliurats pel personal tècnic del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València.

Quant al Trofeu Rectora es va fer lliurament de trofeus als tres primers classificats dels esports de bàsquet (masculí, mixt i 3x3), voleibol mixt, futbol sala (masculí i femení) i futbol 7 masculí.

En l’Intercampus, competició que aplega els millors classificats de cada campus de la Universitat de València, van rebre guardó els tres primers classificats en la categoria masculina de futbol sala i futbol 7.

 

Campionat Intern

Els premis del Campionat Intern en esports col·lectius van correspondre als tres primers classificats en futbol sala femení, bàsquet masculí i mixt, i voleibol mixt.

 

Esports individuals

En esports individuals, la temporada es va cloure amb 30 ors, 30 plates i 2 bronzes repartides entre els esports de bàdminton, escacs, escalada, esgrima, esquaix, frontenis, judo, kendo, orientació, tenis de taula, vela i tir amb arc en modalitat monobloc. Van sumar a la llista els 22 ors i 22 plates de pàdel, a més dels 8 ors i 8 plates de tenis.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és premiar les esportistes i els esportistes de les diferents competicions que, al llarg de la temporada, han aconseguit classificar-se per a les finals de la competició interna.