Data: 20 de de novembre de 2025 de 09:00 a 19:00. Dijous.
Lloc de realització: Burjassot, Tarongers i Blasco Ibáñez
La Xarxa Valenciana d'Universitats Públiques Saludables (XVUPS) -integrada per la Universitat de València, la Universitat Politècnica de València, la Universitat d'Alacant, la Universitat Jaume I i la Universitat Miguel Hernández-, ha organitzat diverses activitats saludables per a commemorar el 20 de novembre el dia de la seua constitució com a xarxa.
La XVUPS, té com a objectiu promocionar la salut, el benestar i la qualitat de vida en l'entorn universitari, incorporant també el compromís de contribuir a l'emplene dels Objectius de l'Agenda 2030 per al Desenrotllament Sostenible (ODS), en el marc d'estes activitats.
Des de 2014, la Xarxa selecciona cada any un lema per a centrar les activitats de promoció de la salut i sostenibilitat. Este any 2025, el focus s'ha centrat en el desaprofitament amb el lema. “"Menjar bé no té desaprofitament”.
A més d'este marc general, cada universitat realitzarà activitats específiques, en diferents llocs i dates d'acord amb la programació d'estes. Així per exemple en la Universitat de València, el dia 20 de novembre, tindrà lloc el repartiment de fruita saludable i sostenible en diverses facultats per a incentivar el seu consum i potenciar l'adherència a la dieta mediterrània i la sostenibilitat alimentària dins de la qual, es redueix el desaprofitament alimentari. Les activitats generals i específiques que es realitzaran en este marc poden trobar-se en les pàgines Web i en les xarxes socials de cada facultat participant.
Vicerectorat de Sostenibilitat, Cooperació i Vida Saludable.
https://www.uv.es/uv-sostenibilitat/ca/uvsostenibilitat.html
Contacta: sostenibilitat@uv.es












