Celebrat l'acte de presentació del Campionat d'Espanya de Rugbi en cadira de rodes

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 23 de maig de 2024
 
D'esquerra a dreta: Ana Mª Gómez, Cristina García Redondo i Gabriel Melis Sánchez.
D'esquerra a dreta: Ana Mª Gómez, Cristina García Redondo i Gabriel Melis Sánchez.

La Directora del Servei d'Esports de la UV es reunix amb representants de la resta d'entitats organitzadores en un acte celebrat en La Nau.

En el dia d'ahir, dimarts 22 de maig, va tindre lloc en l'Edifici de La Nau de la Universitat de València la presentació del Campionat d'Espanya per Comunitats Autònomes de Rugbi en cadira de rodes.

El Servici d'Esports de la Universitat de València és una de les entitats organitzadores d'este campionat que se celebrarà en el Pavelló Poliesportiu de la Universitat de València (situat en l'Avinguda de Menéndez Pelayo, núm. 19) els dies 1 i 2 de juny de 2024. 

En l'acte, Ana Mª Gómez Tafalla, directora de UVesports, va rebre a representants d'algunes de les entitats co-organitzadores. Entre ells es trobaven Cristina García Redondo, jugadora del Club Lobos Quad Rugby i Gabriel Melis Sánchez, President i director tècnic de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA). Altres entitats col·laboradores són el Consell superior d'Esports, la Comissió Nacional Rugbi en cadira de Rodes, la Federació Espanyola d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Fundació ONCE.

En esta edició de 2024 del Campionat d'Espanya per Comunitats Autònomes de Rugbi en cadira de rodes, participaran cinc comunitats autònomes: Catalunya, Madrid, Andalusia, Aragó i la Comunitat Valenciana.

L'entrada al Pavelló Poliesportiu de la Universitat de València serà gratuïta els dos dies de competició.

Cartel del campeonato

 

Arxivat en: