Comença la preinscripció en programa universitari La Nau Gran del curs 2024-2025

  • Servei de Cultura Universitària
  • 20 de maig de 2024
 
Lliurament de diplomes Nau Gran 2019-2023.
Lliurament de diplomes Nau Gran 2019-2023.

Comença la preinscripció en els itineraris i els Alts Estudis de La Nau Gran, programa universitari per a majors de la Universitat de València. Des del 27 de maig fins a l’11 de juny estarà obert el termini de preinscripció per a iniciar aquests estudis.

Amb aquest programa, la Universitat de València obre les portes des de fa ja 25 anys als majors de 50 anys que tenen ganes d’aprendre i continuar creixent. Al llarg d’aquests anys han passat per les aules universitàries més de 3.000 estudiants entre 55 i 101 anys.  

La Nau Gran és l’aposta de la Universitat per a fomentar l’envelliment actiu i l’aprenentatge al llarg de la vida, aspectes clau de la societat del segle XXI.

El programa permet als majors accedir com a alumnes a la Universitat de València, encara que sense obtenir cap títol oficial, i compartir les aules i les matèries amb la resta d’estudiants que cursen els estudis reglats. Així, els estudiants de La Nau Gran pertanyen a l’entorn universitari real i participant activament dels coneixements, la cultura, la investigació i el debat. El programa depén del Vicerectorat de Cultura i Societat i el porta endavant el Servei de Cultura Universitària.

L’oferta té nou itineraris formatius diferents, de tres cursos obligatoris cadascun, repartits entre els tres campus, que comprenen totes les àrees de coneixement de la Universitat de València. Els alumnes poden cursar itineraris de Ciència i Tecnologia, Dret, Ciència Política i Criminologia, Ciències Socials i Econòmiques, Psicologia, Història, Societat i Territori, Història de l’Art, Salut, Filosofia o Llengua, Literatura i Comunicació.

Els qui ja han acabat un itinerari i desitgen continuar els estudis poden cursar els Alts Estudis de Psicologia, Filosofia o Història d’Espanya, en un cicle de dos cursos acadèmics, alguns dels quals acaben amb un seminari d’investigació.

Al llarg del curs acadèmic, amb el títol Nau Gran en Obert, el programa ofereix cursos monogràfics, tant presencials com en línia en els quals es pot matricular qui vulga.

Més informació: