Gustau Camps Valls dirigeix, des d’aquest dimecres, un cicle sobre l’impacte de la Intel·ligència Artificial
- Gabinet de Premsa
- 3 d’octubre de 2023

Gustau Camps Valls, catedràtic d’Enginyeria Electrònica de l’ETSE de la Universitat de València, dirigeix en la Fundació Canyada Blanch un cicle de diàlegs sobre l’impacte de la Intel·ligència Artificial en diverses àrees. Els debats comencen aquest dimecres (4 d’octubre), amb una anàlisi de l’esmentat impacte en la sostenibilitat i el clima.
En el primer diàleg, moderat per Gustau Camps, participen Alberto Arribas, exdirector científic de Microsoft al Regne Unit i membre del comité científic de l’Agència Europea de Medi Ambient; i Francisco J. Doblas-Reyes, director del Departament de Ciències de la Terra del Barcelona Supercomputing Center (BSC).
L’esdeveniment és d’accés gratuït i començarà a les 19 hores a la seu de la Fundació Canyada Blanch, situada al carrer Jorge Juan, 4-2a de València.
Segons els organitzadors, el sorgiment de la Intel·ligència Artificial representa “una fita significativa en la nostra història”. “En l’àmbit de la sostenibilitat i el clima, la IA s’ha convertit en una eina essencial per a abordar desafiaments ambientals globals. Des de l’optimització de la gestió de recursos naturals fins a la predicció i mitigació d’esdeveniments climàtics extrems, la Intel·ligència Artificial exerceix un paper crucial en la protecció del nostre planeta. No obstant això, aquest poder transformador també planteja qüestions ètiques i socials que no han de passar-se per alt”, afigen.
Tota la informació sobre l’esdeveniment clicant ací.
Més informació:
Arxivat en: Recerca, innovació i transferència