Les tennistes de la UV campiones d'Espanya de dobles femení

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 25 d’abril de 2024
 
Mar Ribera i Sandra requena moments abans de jugar la final.
Mar Ribera i Sandra requena moments abans de jugar la final.

La Universitat de València es proclama subcampiona per equips de tennis, atletisme i futbol sala masculí als Campionats d'Espanya d'Esport Universitari.

Tennis

L'equip de Tennis de la Universitat de València ha aconseguit un gran èxit en la seua participació al Campionat d'Espanya Universitari de Tennis celebrat estos dies a Saragossa. Mar Ribera, estudiant del Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, i Sandra Requena, del Grau de Mestre/a en Educació Primària, van guanyar la final amb un resultat 6-2, 6-3, contra la parella de la Universidad Católica San Antonio de Múrcia.

Equip de tennis de la UV
Equip de tennis de la UV

En conjunt, l'equip integrat, a més de per Sandra i Mar, per Gemma Lairón Navarro, Pablo Montañés Gadea, Ricard Soriano Rodríguez i Xavier Vila García; i entrenat per Elena Mir Mayor, s'ha proclamat subcampió tant per equips mixt, com per equips masculí i femení. 

Però a més, Pablo Montañes va aconseguir la medalla de plata a l'individual masculí; Gemma Lairón, el bronze individual femení; i Mar Ribera i Ricard Soriano, bronze en dobles mixt.

Es poden consultar els resultats detallats de cada categoria i vore les imatges enregistrades per l'organització a la pàgina web de la Universidad de San Jorge amfitriona del campionat:

Atletisme

Darrerament s'han celebrat també les finals d'Atletisme del Campionat d'Espanya Universitari a les instal·lacions de la Universidad de Castilla La-Mancha a Ciudad-Real. També en aquesta disciplina els esportistes de la Universitat de València s'han proclamat subcampions per equips, però a més han guanyat 3 ors i una plata. Alejandro Pérez Castellote, estudiant del Grau de Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, s'ha proclamat campió de 5.000 metres; Carmen Marco Mora, del Grau de Nutrició Humana i Dietètica, ha guanyat l'or de 200 metres, Pablo Drees Giménez, estudiant del Grau de Bioquimica i Ciències Biomèdiques, s'ha dut l'or de 400 metres tanques; i Enrique Herreros Roig ha quedat subcampió de 1.500 metres.

Més detalls i imatges sobre aquestes finals a la web de l'organització:

Futbol sala

També a la competició de Futbol Sala la Universitat de València ha quedat subcampiona, en aquest cas en la modalitat masculina. Els de la UV s'han enfrontat a la final als amfitrions de la Universitat de Castilla-La Mancha, en la competició celebrada a la seua seu a Albacete. Els manxecs han guanyat per la mínima en una final molt competida en la que els nostres soles han encaixat un gol.

Més detalls i imatges sobre la fase final del CEU de Futbol Sala a la web de l'organització:

Arxivat en: