La UV i UGT signen un conveni per a la formació dels treballadors i treballadores públics

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 23 d’abril de 2024
 

Els cursos de formació que impartirà el sindicat seran gratuïts i comptaran amb la certificació oficial de la Universitat de València

UGT Serveis Públics i la Universitat de València han subscrit este matí un conveni de col·laboració per a la realització conjunta d'accions formatives per a la formació i actualització del coneixement del personal al servici de les administracions públiques. L'acord, que han firmat la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, i la secretària general d'UGT Serveis Públics del País Valencià, Mayte Montaner, en un acte celebrat en el rectorat de la Universitat de València, inclou el compromís que totes dues parts constituïsquen una comissió mixta de seguiment que es responsabilitzarà de resoldre els problemes, interpretació i compliment que puguen sorgir del conveni.

A partir d'este conveni, UGT, en col·laboració amb la Universitat, podrà donar cursos de formació que tindran certificació oficial. Segons consta en el conveni les accions formatives podran fer-se en modalitat presencial, semipresencial o en línia. A proposta de la citada comissió mixta, la Universitat de València aprovarà anualment les accions formatives que seran oferides durant el curs acadèmic. Es tindran en compte criteris de proporcionalitat, adequació i adaptació a les finalitats de millora per als llocs de treball, així com el desenvolupament i promoció professional dels empleats i empleades públics.

Per altra banda, UGT es compromet a fer una reserva del 10% de la formació aprovada per este conveni per al personal que desenvolupa el seu treball en la Universitat. Així mateix, el sindicat presentarà el seu pla d'actuació concreta a la comissió mixta. El sindicat es responsabilitza del finançament dels cursos, que seran gratuïts, i entregarà a la Universitat la memòria justificativa de cadascun dels cursos. La Universitat supervisarà els cursos i firmarà i expedirà els certificats corresponents.

Arxivat en: Convenis