• .
 • .
 • .

LECTURA DE TESI DOCTORAL

09/02/17

TÍTOL: "Electromagnetic Interactions of Light Hadrons in Covariant Chiral Perturbation Theory" PER: Astrid Nathalie Hiller Blin DIRECTOR: Professor Manuel Vicente Vacas LECTURA: Edifici d'Instituts - Seminari IFIC DATA: Dimecres, 15 de febrer de 2017 HORA: 11:30h

  PROFESSOR VISITANT

  02/02/17

  Giuseppe di Molfetta és investigador i professor titular en Informació quàntica a la Universitat de Aix-Marseille. Ens visita des del 2 de febrer fins al 2 de març sota el programa de visites del Departament de Física Teòrica. El seu despatx és el FF-4428. És un expert en el camp de simulacions quàntiques i camins quàntics.

   ASSOCIAT POSTDOCTORAL

   25/01/17

   Dr. Mikael Rodríguez Chala, està amb nosaltres com associat postdoctoral des de novembre de 2016. Despatx: Facultat de Física D.-4417 El seu camp de recerca és la Fenomenologia de les Partícules Elementals (el Model Estándard i les seues extensions).

    ASSOCIAT POSTDOCTORAL

    25/01/17

    Dr. Matteo Rinaldi està amb nosaltres com a associat postdoctoral des de novembre de 2016. Despatx: Facultat de Física D. -4417 Pertany al grup de Física Teòrica del IFIC i estudia física hadrónica. Ara està calculant distribucions que tenen informació nuclear sobre com els quarks i els gluons estan distribuïts en el protó, neutró i en sistemes nuclears com a deuteri i heli.

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies