• .
  • .
  • .

La 'Gravity Research Foundation' premia per primera vegada a científics espanyols (de l’Institut de Física Corpuscular)

22/05/17

La Gravity Research Foundation acaba de concedir el primer premi del seu concurs anual d’assajos a tres físics espanyols, José Navarro-Salas i Adrián del Río Vega, de l’Institut de Física Corpuscular (IFIC, Universitat de València-CSIC), i Iván Agulló, de la Universitat Estatal de Louisiana. És la primera vegada des de la creació d’aquesta institució en 1949 que aquest premi recau en científics d'una institució espanyola.

[Llegir més]

Cosmologia: La Historia del nostre Univers. Xarrada divulgativa- Ciència en Família. Divendres, 7 d'abril. Accés lliure i gratuït.

06/04/17

L’expansió de l’univers, la teoria del Big Ban, la formació de les galàxies, la matèria obscura, i el lloc que ocupa l'esser humà a l’univers són alguns dels temes que es tractaran en la xarrada divulgativa 'Cosmología: la historia de nuestro universo', el 7 d’abril a les 19 hores, en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset.

[Llegir més]

EL BOSÓ DE HIGGS I LA NOVA FISICA. CURS DE MASTER I DOCTORAT

06/04/17

Des del dijous 6 d'abril els alumnes de Màster i Doctorat tindran la possibilitat d'assistir a un nou curs organitzat en el marc del programa d'activitats formatives de postgrau de la Facultat de Física. 'The higgs as a way to discover new physics' és el títol del curs que impartirà Verónica Sanz de la Universitat de Sussex (Brighton, Regne Unit) durant els dies 6, 11 i 12 d'abril en l'IFIC. Més informació:

XXXVI REUNIÓ BIENNAL DE LA REIAL SOCIETAT ESPANYOLA DE FÍSICA

31/03/17

La Reunió Biennal de la Reial Societat Espanyola de Física, se celebrarà a Santiago de Compostel·la del 17 al 21 de Julio de 2017. La seu de la conferència serà la Facultat de Química de la Universitat de Santiago de Compostel·la, situada en el Campus Vida.

[Llegir més]

LECTURA DE TESI DOCTORAL

31/03/17

TÍTOL: "The BSM Hunting Guide after Run I" PER: Cristian Bosch Serrano DIRECTORA: Dra. Gabriela Barenboim LECTURA: Saló de Graus, Facultat de Física DATA: Divendres, 7 d'abril de 2017 HORA: 11,00h.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies